Πέμπτη 2 Ιουνίου 2005

A little bit of this a little of that 3

by lkrory21
Ζητείται Ευρωσύνταγμα.... το τωρινό δε λέει να πιάσει πάτο...
60% OXI στην Ολλανδία χθες...

Ε ρε κάτι Ευρω-Χαστούκια που τρώνε τα ευρωλιγούρια στις Βρυξέλλες....
Ορίστε όμως μερικά λινκς με απόψεις και αναλύσεις υπέρ και κατά:
1, 2, 3, 4, 5 ,6, 7

Και το Ευρωσύνταγμα εδώ ή εδώ (Pdf αρχείο από in.gr) για να εκφέρετε την δικη σας γνώμη.

Τα περι Σατανισμού και Slipknot διαδόθηκαν και εκτός Ελλάδισταν:Δείτε άρθρο εδώ στο site του αγγλικού μουσικού περιοδικού NME.

ΕΙΔΑΜΕ:
5ο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Jazz - Τεχνόπολη (Γκάζι)


Τρίτη 31/5 και Τετάρτη 1/6:
Πολύς κόσμος συρρέει και φέτος στο καθιερωμένο πια ραντεβού στην Τεχνόπολη. Ο συνδυασμός ωραίου χώρου, ελεύθερης εισόδου, καλής μουσικής και των ωραίων καλοκαιρινών βραδυών συνετέλεσαν σε αυτή την κοσμοπλημμύρα.

Το φεστιβάλ Jazz του Δήμου Αθηναίων έχει παγιωθεί πλεόν ως χρόνος και τόπος καλής μουσικής και συνάντησης φίλων. Όλα τα συγκροτήματα έπαιξαν σε ικανοποιητικό επίπεδο αν και η εν γένει βαβούρα και πολυκοσμία δεν σ' άφηνε να απολαύσεις ώρες - ώρες πλήρως τη μουσική. Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε η φωνή της Ευης Σιαμάντα που εμφανίστηκε την πρώτη ημέρα με τους "δικούς μας" Jazz Upstairs Big Band(31/5), η πολύ εμφάνιση των Πορτογάλλων Bernardo Sasseti Trio(31/5) και το σόλο ηλ.μπάσο του Tomasz Jaworski (από τους Εσθονούς Virtual Jazz Reality) με μόνη συνοδεία ένα ρυθμό από sampler(1/6).

Φυσικά το φεστιβάλ συνεχίζεται μέχρι την Κυριακή 5/6 και καλό είναι να επισκεφθείτε έστω και για μια ημέρα την Τεχνόπολη. Δείτε στο site εδώ του Δήμου Αθηναίων πρόγραμμα και παρουσίαση όλων των καλλιτεχνών / συγκροτημάτων.
Μόνη μας ένσταση: Γιατί κύριοι του Δήμου Αθηναίων(ή όποιου άλλου διαχειρίζεται τις καντίνες εντός του χώρου) την πρώτη μέρα το κουτάκι μπύρα κόστιζε 1,40 και την δεύτερη 2.00? Και παράλληλα η Αστυνομία (δημοτική και "κανονική") με τους security έδιωχναν τους συμπαθείς κλασσικούς τύπους με τα καρότσια από την είσοδο? Ε?

Απόψε φυσικά οι Thievery Corporation στο Θέατρο Βράχων, Βύρωνα. Οι πληροφορίες μας λένε ότι η προπώληση πάει πολύ καλά και αναμένεται κοσμοσυρροή για την επίσημη πρώτη καλοκαιρινή μεγάλη συναυλία (αν και τσιμπημένο το εισιτηριάκι, ε?). Θα το ελέγξουμε ιδίοις όμμασι!

UPDATΕ: H συναυλία των T.C. ακυρώθηκε λόγω της βροχής. Συντομα θα ανακοινωθεί είτε άλλη ημερομηνία διεξαγωγής ή πως και που θα γίνεται η επιστροφή των χρημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου