Τρίτη 25 Απριλίου 2006

Oh My God! It's "A Little bit of this, a little bit of that", again!

by lkrory21
Καλημέρα φίλες και φίλοι και χρόνια πολλά σε όλους - ες!


Κρέας και κλαρίνο τέλος...


{όλοι μαζί, -ξεροβήξιμο-, πάμε!}

"Happy Birthday to you,
You belong to the zoo
You smell like a monkey,
And you look like one tooooo..."


Το παρόν blog-άκι έκλεισε έναν χρόνο ζωής την ημέρα του Πάσχα. 12 μήνες και περίπου 180 posts μετά συνεχίζει ακάθεκτο! Πάμε σε άλλα τώρα...

Κυριακή του Πάσχα βράδυ δεν ξέρω που ήσασταν αλλά εμείς βρεθήκαμε στην κεντρική πλατεία της ...Λειβαδιάς όπου εμφανιζόταν ο πολύς... Γιώργος Μάγκας! Παρεά με την γυναικά του Τζούλη Τζινιέρη(?), τα δύο παιδιά τους επι σκηνής , Δημήτρη Μάγκα - φωνητικά και Γιώργο Μάγκα ...Junior στο κλαρίνο επίσης και άλλους μουσικούς σε δυόμισυ ώρες αυτοσχεδιασμών (στα όρια της ψυχεδέλειας!) σε δημοτικά με μικρές διακοπές για κανένα γυφτοτσιφτετελάδικο hit τύπου "Τσικουλάτα"!

Εντυπωσιακή φυσικά η χρυσοποικίλτη αμφίεση του δεξιοτέχνη αυτοδίδακτου κλαρινιτζή ακόμα εντυπωσιακότερη η έναρξη του ...show από την ταράτσα εξαώροφου κτιρίου που δεσπόζει επί της πλατείας!. Ναι, ναι, καλά διαβάσατε. Ενώ οι υπόλοιποι μουσικοί ήταν επί σκηνής, ξεκινά η μουσική αλλά ο Γιώργος Μάγκας άφαντος. Και ενώ ακούγονται οι εισαγωγικές νότες του κλαρίνου, γυρνά ο προβολέας προς τα πάνω στην ταράτσα και ο Γιώργος Μάγκας βρίσκεται εκεί με το κλαρίνο του και παίζει εν μέσω γενικής αποθέωσης! Τέτοιο σκηνικό δεν έχουμε ξαναδεί! Αργότερα δε έκανε βόλτα ανάμεσα στο κοινό παίζοντας κλαρίνο και χαιρετώντας τους πάντες.


Από το avopolis θα διαβάσατε φαντάζομαι ότι 30 Σεπτεμβρίου εμφανίζονται οι Pearl Jam εις τας Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο κλειστό του μπάσκετ στο Ο.Α.Κ.Α. Καιρός ήτανε να κάνουν και αυτοί μια βόλτα από τα μέρη μας! Αν το ημερολόγιο έδειχνε και 1993-4 (που είμασταν φανατικοί) αντί για 2006 θα ήταν ακόμα καλύτερα αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ!


Επίσης τα πρώτα ονόματα του Synch 2006 βγήκαν ήδη στο site: Dj T, Chelonis R. Jones, Ziggy Kinder, And.Id, Animal Collective, Audio Bullys, The Chap, Mouse On Mars, Vegetable Orchestra, Biosphere, The Chap, Aux 88, Amon Tobin, A Guy Called Gerarld, Adaptor, Argy, Technasia, Closer, 2L8, Alexander Robotnick vs Max Durante, Leon Segka, κ.α. Σε αναμονή για το πλήρες πρόγραμμα αλλά φαίνεται ήδη ότι το Synch θα κλέψει την παράσταση και πάλι! Για τον εξαερισμό των εσωτερικών χώρων και τις τεράστιες ουρές στα μπαρ θα γίνει κάτι, έτσι κύριοι διοργανωτές; Μην έχουμε πάλι τα περσινά! Σημειώστε ότι η πρώτη μέρα (6 Ιουλίου) θα λάβει χώρα στο Μουσείο Μπενάκη(Νέο κτίριο) και στο Ινστιτούτο Γκαίτε ενώ οι επόμενες δύο στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου όπως και τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτά προς το παρόν...

See Ya In The Pit...

Σημείωση: Η φωτογραφία του Γιώργου Μάγκα είναι από το περσινό Synch Festival και είναι από το www.atraktos.net.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου