Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010

[Keep Shelly In Athens]

by lkrory21
Αν και αθηναίοι κατά τα φαινόμενα (δλδ με βάση τι δηλώνουν στην σελίδα τους στο Myspace αλλά και τον τίτλο του ενός εκ των τριών διαθέσιμων κομματιών τους), το αγνώστων λοιπών στοιχείων ντουέτο (RΠЯ and The Mystery Girl, και πάλι με βάση το Myspace) των Keep Shelly In Athens δεν ανακαλύφθηκε -περιέργως!- από τα εγχώρια blogs, sites, κλπ αλλά από το αμερικάνικο Gorilla VS Bear που τους έπλεξε το εγκώμιο.
Ως τώρα έχουν διαθέσιμα τρία  μόλις τραγούδια που κινούνται μέσα στο glo-fi / chillwave κίνημα  που ανθεί στις ημέρες μας σε συγκεκριμένους indie κύκλους των Η.Π.Α. και η αλήθεια είναι πως τα καταφέρνουν πολύ καλά. Όπου να ΄ναι θα δούμε και κανένα remix των Keep Shelly In Athens από τους/στους Memory Tapes (ένα όνομα με το οποίο συκρίνονται στο post του GVSB. Tα άλλα ειναι οι CFCF, οι Coyote Clean Up και οι Quiet Village)  δηλαδή; Αν ήταν αμερικάνοι θα είχε συμβεί ήδη! 
Anyway, μπορείτε να ακούσετε / κατεβάσετε τα 'Fokionos Negri Street', 'Cremona Memories' & 'Rainy Night' ξεχωριστά από το αντίστοιχο post του GVSB ή να τα "κατεβάσετε" όλα μαζί σε ένα ζιπ πατώντας την εικόνα παραπάνω.

Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!

Links:

Υ.Γ. Μιας και αναφέρθηκαν παραπάνω οι Coyote Clean Up, ελπίζω να έχετε τσεκάρει το  ντεμπούτο άλμπουμ τους με τίτλο Double Trouble που διαθέτουν για δωρεάν download μέσω της Afternoon's Modelling. Αξίζει τον κόπο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου