Σάββατο 4 Ιουνίου 2005

Indie Free Festival 15

by lkrory21
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και το φυλλάδιο της ομάδας ΚΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ, δεκαπέντε χρόνια, κάθε Ιούνη(εκτός από πέρυσι που έγινε Οκτώβρη), δίνει όλες τις δυνάμεις ώστε να δοκιμάσει την πιθανότητα της διοργάνωσης ενός μεγάλου μουσικού festival χωρίς εισιτήριο, χωρίς αμοιβές, χωρίς ιδιωτικούς χορηγούς και εταιρείες security, χωρις κρατικές επιχορηγήσεις, χωρίς εκμεταλλευτικές και εμπορευματικές σχέσεις, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ.


Εδώ και χρόνια λοιπόν εκεί στο Πεδίον του Άρεως διοργανώνεται και έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου(χμ!) αυτή η εκδήλωση του ΚΕΝΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ (πρώην Ομάδα στον Τρόμο του Κενού) που αποτελεί ένα ραντεβού των Ουτοπιστών, των Ελευθεριακών και όλων αυτών που αναζητούν την έξοδο από τις κυριάρχες ιδεολογίες της Οικονομικής, πολιτιστικής και πολιτικής "πραγματικότητας". Ως εκδήλωση έχει πολλά στοιχεία από αντίστοιχες εκδηλώσεις τύπου Reclaim The Streets στο εξωτερικό και παρουσιάζει ιδεολογική συνάφεια με τις θέσεις του Hakim Bey περι Προσωρινών Αυτόνομων Ζωνών(T.A.Z. - Temporary Autonomous Zone). Δεκάδες (αν όχι εκατοντάδες) ελληνικά συγκροτήματα έχουν περάσει πάνω στη σκηνή του Indie Free Festival. Ενδεικτικά θα αναφέραμε Purple Overdose, MAke Believe, Αέρα Πατέρα, Film και πολλά άλλα.

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει:
Drog_A_Tec
Modrec
Gloriphon
Joana
Low Gravity
Delightful
Ludmila
Ρελαντί
Dementia Preakox
Απευθείας Σύνδεση
Absent Minded
Τα κρουστά της Τάκη
Orange Skies
The Dives
Paranga Sound System

INDIE FREE FESTIVAL 15
Σάββατο 4 Ιούνη 2005
Πεδίον του Άρεως/ ώρα 3 μ.μ.

Το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι ότι πρέπει να στηρίξουμε αυτήν (όπως και άλλες) την προσπάθεια της Ελεύθερης, Ανοιχτής Οικειοποίησης του Δημόσιου Χώρου από ελεύθερους Ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου