Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2007

Funfzehn

by lkrory21
15

Radiohead
In Rainbows (2007, Self Released)



Τι να πεις παραπάνω για το άλμπουμ που συζητήθηκε περισσότερο απ' όλα φέτος, για να μην πούμε τα τελευταία 5 χρόνια; Τι να πεις παραπάνω για ένα άλμπουμ που έχει "κατεβάσει" και ακούσει ήδη ο ...μισός πλανήτης;

Και δεν είναι μόνο ο τρόπος διαθεσής του που το φέρνει εδώ σε αυτήν την λίστα. Αυτό δεν λέει τίποτα από μόνο του. Είναι και ότι πράγματι αξίζει μουσικά. Δεν περιμένει κανείς πια από τους Radiohead να αλλάξουν (ξανά) τον μουσικό χάρτη. Περιμένει όμως να συνέχισουν να βγάζουν πανέμορφα άλμπουμ και το In Rainbows ανήκει αναμφισβήτητα σε αυτή την κατηγορία.

Radiohead off.site
Radiohead (In Rainbows)

Υ.Γ.#1. Παρεπιπτοντως, το δωρεάν ή μη download από τό αντίστοιχο site 'κλείνει' στις 10 Δεκεμβρίου και το discbox είναι διαθέσιμο για όσα αποθέματα υπάρχουν οπότε αν ενδιαφέρεστε, βιαστείτε! Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει και "κανονικά" στην XL Recordings στο τέλος του έτους.
Υ.Γ.#2. Φυσικά και δεν είναι το "κανονικό" artwork του άλμπουμ, έτσι; Αλλά πολύ τα απολαύσαμε τα χιουμοριστικά (και μη) fan made artworks που κυκλοφόρησαν μέχρι να ανακοινωθεί το "επίσημο".
Υ.Γ.#3. Επειδή θα βρίσκομαι εκτός internet για τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα αύριο, η "συγκεντρωτική" σελίδα με όλα τα αντίστοιχα Top 20 posts από τα blogs που συμμμετέχουν στο countdown θα μείνει ανενημέρωτη για αυτό το διάστημα. Don't worry όμως, όλα τα posts θα προστεθούν σε αυτή κανονικά αύριο το βράδυ.

4 σχόλια:

  1. Κάτι παραπάνω δε χρειάζεται (αν δε θες) να πεις, αλλά λίγο (ως πάρα πολύ) παραπάνω στη λίστα με τα αγαπημένα μπορείς να το τοποθετήσεις! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ναι, κι εγώ πιο ψηλά θα το έχω χεχε... αν δεν είδες το ποστ, ραντεβού στο Νίξον το Σάββατο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Xμμμ.
    Προβλέπω ότι στις πρωτιές θα γίνουν σφαγές μοιραίες.
    Χε χε
    Mouxlaloulouda: αυτό σε ψιλοπόνεσε με τους Radiohead, κάπως; Μηνμ τους φοβάσαι. Ξέρουν πώς να βρισκουν τη θέση τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με ολίγη καθυστέρηση!

    @ mystery falls down: Αφού είπαμε, η σειρα είναι μη αξιολογική για τα 20 δικά μου οπότε δεν αλλάζει κάτι. Μπορεί όμως να ρίξει τους Radiohead από τις πρώτες θέσεις του συνολικού top 20? Αμφιβάλλω αλλά μένει να δούμε!

    @ sandman: Το έχω δει μέρες για το πάρτυ στο blog, thanx για την πρόσκληση.

    @ g4s: Οι σφαγές έχουν αρχίσει σίγουρα!

    Επανέρχομαι σύντομα με τα #14 & #13!

    ΑπάντησηΔιαγραφή