Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

To Matthew...

by lkrory21
Το 1977 ο Willie Nelson κυκλοφόρησε το άλμπουμ To Lefty From Willie (1977, Columbia) ως φόρο τιμής στον country / honky tonk τραγουδιστή Lefty Frizzel. Το εν λόγω άλμπουμ περιέχει ωραιότατες διασκευές στις μεγαλύτερες επιτυχίες αλλά και πιο "άγνωστα" τραγούδια του καταλόγου του ...Lefty.



32 χρόνια μετά, ένας σύγχρονος, επίσης μουσάτος(!!!), τραγουδοποιός της indie/folk σκηνής με το ψευδώνυμο Phosphorescent (κατά κοσμον Matthew Houck από το Brooklyn, αν επιμένετε να μην έχετε τσεκάρει το προπέρσινο Pride... εσείς χάνετε!) πρόκειται να κυκλοφορήσει οσονούπω τον δικό του αντίστοιχο φόρο τιμής στον ανυπέρβλητο Willie Nelson αυτήν την φορά με το άλμπουμ To Willie (2009, Dead Oceans) το οποίο θα περιλαμβάνει 11 διασκευες σε ισάριθμα τραγούδια από τον εκτεταμένο κατάλογο του τεξανού country singer / songwriter.

Αν κρίνουμε από την πανέμορφη διασκευη στο ήδη άψογο 'Reasons To Quit' (από το Pancho & Lefty του 1983 με τον Merle Haggard) που ανοίγει τον δίσκο... we are in for a treat! Λέτε σε καμιά 30αριά χρόνια κάποιος άλλος τραγουδοποιός τότε να εκδόσει το ...αντίστοιχο To Matthew? Πότε δεν ξέρεις!

Phosphorescent - 'Reasons To Quit' (mp3)

Και εδώ 'ζωντανά' το ίδιο τραγούδι (με την βοήθεια του Youtube βεβαίως βεβαίως) από τον / τους Phosphorescent
στο The Cake Shop στην Νέα Υόρκη λίγους μήνες πριν:



Αυτά προς το παρόν... ...See Ya In The Pit!

Links:
Phosphorescent (off.site)
Phosphorescent (Myspace)
To Willie (Dead Oceans)
To Lefty From Willie (All Music Guide)



"Reasons To Quit Don't Outnumber All The Reasons Why..."

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου