Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Wooden Shjips live in Athens! Soon!

by lkrory21
Αργεί ακόμα αλλά αφού εμφανιστηκε σε last.fm και facebook ε, ας το πούμε και από εδώ! Οι τρομεροι και φοβεροί ψυχεδελικόροκάδες Wooden Shjips πρόκειται να εμφανιστούν στην Αθήνα στις 23/4/2010 στο 6 D.O.G.S. (ξέρετε Αβραμιώτου και τα ρέστα...).[UPDATE: Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο AN Club] Περισσότερες πληροφορίες (τιμή εισιτήριου, ωρες, κλπ) αναμενονται, οπότε υπομονή!


 Αν θέλετε, λέμε τώρα, την ταπεινή μας γνώμη η εν λόγω συναυλία δεν χάνεται μς τίποτα καθώς η τετράδα από το San Francisco δίνει εξαιρετικές συναυλίες (είχε τύχει να τους παρακολουθήσουμε στο περυσινό Primavera) ενώ το περσινό Dos ήταν -για το παρόν blog- ένα από τα πιο ενδιαφέροντα άλμπουμ της χρονιάς και ...παραλίγο στο Top 20 μας.  Not bad! Ας σημειωθεί εδώ ότι οσονούπω κυκλοφορεί και η συλλογή Vol.2 με παραλειπόμενα non-album tracks, κλπ από τους Wooden Shjips και ένα πρώτο mp3 δείγμα μπορείτε να τσεκάρετε παρακάτω.


Παρέα με τους Wooden Shjips θα εμφανιστούν και οι Αθηναίοι Nechayevschina. Την εν λόγω μπάντα ο υπογραφων γνώρισε πρώτη φορά ως support act των θρύλων του Krautrock Faust στο Κύτταρο πέρυσι, κινούνται σε παρόμοιο ύφος με το main act (χωρίς φωνητικά όμως) και αξίζουν επίσης της προσοχής σας.


Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!

Links:
Wooden Shjips (Myspace)
Wooden Shjips (Off.Site)
Nechayevschina (Myspace)

Φώτο: 1.Wooden Shjips 2.Nechayevschina.


.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου