Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

[Night Tracer]

by lkrory21
Νέο EP από τον Adam Folkner (βλ. White Rainbow, κλπ. Τα έχουμε ξαναπεί για αυτόν, επίσης μέλος των Nudge, της touring band των Atlas Sound, κλπ.) μέσα από την σελίδα του στο Bandcamp - είναι ιδέα μου ή όντως το Bandcamp πάει να γίνει το νέο Myspace όσον αφορά την ανακάλυψη και διάθεση νέας μουσικής; Είδομεν!
Το EP λοιπόν έχει τίτλο Night Tracer και περιλαμβάνει ένα και μόνο, αυτοσχεδιαστικό, κομμάτι διάρκειας μισής ώρας. με χρήση κιθάρας, synths, arpeggiators, κλπ που κινείται σε πολύ πιο 70s synth τύπου Tangerine Dream ή όπως το άλμπουμ E2-E4 του Manuel Göttsching παρά στα πιο ambient ηχοτοπία που μας είχε συνηθίσει παλαιότερα αλλά τα καταφέρνει εξίσου καλά. Ορίστε και η περιγραφή του άλμπουμ από τον ίδιο τον Adam:

"STREAKS OF LIGHT ACROSS THE WINDSHIELD. 3 AM HIGHWAY, CITY ON THE HORIZON. THIS IS LATE NIGHT CAR MUSIC FOR QUALITY CAR AUDIO ENVIRONMENTS. MENTAL/SONIC BATH/FOCUSER. EVOLVES SLOWLY FROM SEED OF ORIGIN UNTIL FULLY FLOURISHED. SLOW BURNER. CRUISE CONTROL, ETC." 

"Κατεβάζεις" το Night Tracer EP από την αντίστοιχη σελίδα στο Bandcamp πληρώνοντας όσο θέλεις ή ακόμα και 0$ (ναι, inna Radiohead style!). Και αφού είσαι εκεί, τσέκαρε και τα προηγούμενα πρόσφατα EP του/των White Raibow, Sea Thru και Boring Guitar Music που διατίθενται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου