Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

[Track 5]

by lkrory21
Από ότι φαίνεται το 12" των Delia Gonzalez & Gavin Russom με τίτλο Track 5 που μόλις κυκλοφόρησε από την DFA Records είναι η τελευταία - τελευταία κυκλοφορία του σχήματος. Κρίμα γιατί  πολύ μας άρεσε σε αυτά εδώ τα μέρη το εν λόγω modern synth prog σχήμα! 
To 12" περιλαμβάνει το ομότιτλο 'Track 5' που μας έρχεται κατευθείαν από τα sessions του εξαιρετικού Days Of Mars του 2005 (τα είχαμε πει παλαιότερα για αυτό από εδώ) και συμπληρώνεται από ένα πολύ πιο ρυθμικό, ενδιαφέρον remix από τους Γερμανούς Âme. Ωραίο επίσης και το εξώφυλλο σε αισθητική Fleetwood Mac circa late 70s (εμένα τουλάχιστον αυτούς μου έφερε στο μυαλό!). Μπορείτε να ακούσετε το 'Track 5' μέσω του Pitchfork Forkcast ή στην σελίδα της DFA Records στο Myspace.

Και αφού το έφερε η κουβέντα στην σελίδα της DFA Records στο Myspace μπορείτε επίσης να τσεκάρετε και το ομότιτλο track από το νέο 12" του Gavin Russom (βλ. επίσης Black Meteoric Star) ως The Crystal Ark (θυμηθείτε εδώ το πρώτο 12" The City Never Sleeps) με τίτλο - σιδηρόδρομο The Tangible Presence Of The Miraculous
Κομμάτι - κόλαση με acid γραμμές σε αναλογικά keyboards, live percussion και γυναικεία φωνητικά. Κατευθείαν για το dancefloor! Συμπληρώνεται βεβαίως στην άλλη πλευρά και από την απαραίτητη instrumental βερσιόν.

Αντε να δούμε πότε θα βγάλει σκάρτο πράμα ο φίλτατος Gavin! Μάλλον αργεί ακόμα...

Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου