Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

[ΣΕΡΤΣ]

by lkrory21

Πιστεύεις ότι επειδή κοιτάς, βλέπεις, επειδή ακούς αφουγκράζεσαι, επειδή κινείσαι χορεύεις?

Η Θεατρική Ομάδα Λωτοφάγοι [Off.site | Twitter | Facebook], συνεχίζει ακάθεκτη για πέμπτη χρονιά το Devised Theatre! Για 5 μόνο παραστάσεις από Τετάρτη 7 Μαΐου και κάθε μέρα μέχρι και την Κυριακή 11 Μαΐου στο θέατρο ELIART (Κωνσταντινουπόλεως 127, Βοτανικός - Μετρό: Κεραμεικός, τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 3477677 & 6970808764) στις 9:00μ.μ. θα απολαύσετε μια devised κωμωδία χαρακτήρων που δεν πρέπει να χάσετε!

Με αφορμή τη σύγχρονη ζωή 13 νέοι εξερευνούν το σήμερα, το εγώ και την ψυχή. Δημιουργούν απλούς κωμικούς καθημερινούς χαρακτήρες, τραγικοκωμικές σκηνές από την ζωή τους, τα εμπόδια που συναντούν και τις λύσεις που βρίσκουν… ταξιδεύουν πίσω στο παρελθόν ή ακόμα και στο μέλλον για να βρουν τους φόβους τους και τα κρυμμένα μυστικά τους! Είναι όμως αυτή η αλήθεια… ή κρύβεται ακόμη πιο βαθειά!! Είσαι μόνος; Είσαι μόνη; Τι σε πληγώνει; Ποιοι είναι οι φόβοι σου; Τι σε θυμώνει; Σ’ αυτή τη χώρα που ο ήλιος ξαπλώνει… Τι σε αγχώνει; Γιατί δεν μιλάς; Γιατί σταμάτησες να ονειρεύεσαι; Ποια είναι η λύση; Ποια η γιατρειά στη τρέλα που σιμώνει; Ψάξε αυτό που σε λυτρώνει… ΣΕΡΤΣ!

Για μόνο 5 παραστάσεις, από Τετάρτη 7 Μαΐου και κάθε μέρα έως και την Κυριακή 11 Μαΐου στις 21:00. Διάρκεια Παράστασης: 80’. Γενική Είσοδος: 10 €.

Σκηνοθεσία: Αθηνά Αρσένη
Ενδυματολογία: Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα
Σκηνογραφία /Φωτισμοί/ Ήχος/ Αφίσα: Θεατρική Ομάδα Λωτοφάγοι
Παίζουν: Δημήτρης Βαρελάκης, Ηλιάς Γεραφέντη, Ελεάννα Γιασεμή, Στέφανος Γιωτίτσας, Ιωάννα Επισκοποπούλου, Όλγα Ευθυμίου, Ναυσικά Καλιαντέρη, Κατερίνα Κεσανλή, Λορένα Κονόμη, Μαρία Νίτσου, Νικολέτα Σαββοπούλου, Γιάννης Στεφανίδης, Νατάσα Παπαδάκη.

[Facebook event]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου