Τρίτη 28 Αυγούστου 2007

ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΧΤΗ...

by lkrory21
Φυσικά και το κάλεσμα για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο Τετάρτη 29/8, 7:00μμ στην Πλ.Συντάγματος και στις κεντρικές πλατείες των υπόλοιπων πόλεων της χώρας δεν χρειάζεται την δική μας περαιτέρω προώθηση μιας και ήδη "κυκλοφορεί" σε άπειρα blogs αλλά και καθιερωμένα ΜΜΕ (π.χ. ραδιόφωνο ΣΚΑΪ). Παρ' όλα αυτά, και παρά τις προσωπικές επιφυλάξεις και ενστάσεις, ορίστε και η δική μας στήριξη:


ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΧΤΗ. ΓΙΑΤΙ;
ΟΛΟΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.



Τετάρτη 29 Αυγούστου, στις 7 το απόγευμα. Στην πλατεία Συντάγματος και σε κάθε κεντρική πλατεία κάθε πόλης σε ολόκληρη τη χώρα. Φορώντας μαύρα. Αποδοκιμάζουμε το αίσχος χωρίς πολύχρωμες σημαίες. Πενθούμε για την απώλεια των συνανθρώπων μας χωρίς να συνδέουμε την πρωτοφανή καταστροφή με προεκλογικές σκοπιμότητες. Δίνουμε το παρόν και στεκόμαστε απειλητικά απέναντι σε οποιονδήποτε επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί την τραγωδία για οποιοδήποτε όφελος.

ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ.

A... oι προσωπικές μας επιφυλάξεις και ενστάσεις (αν ενδιαφέρουν!):
α)Ο τίτλος Αφήσατε την Ελλάδα να γίνει στάχτη. Στο ρήμα Αφήσατε θα έπρεπε σαφώς να αντικαθισταθεί το τ με το μ. Όλοι φταίμε, όχι μόνο οι πολιτικοί, η τοπική αυτοδιοίκηση (όλων των βαθμίδως). Τα ξαναείπαμε πολλαπλώς.
β)Οι συγκέντρωσεις δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να "καπελωθούν" από οποιονδήποτε και για οποιοδήποτε λόγο...
γ)Η συγκέντρωση έχει νόημα και καλώς γίνεται αλλά δεν πρέπει να μείνουμε εκεί ούτε να γίνει ένα προσωπικό άλλοθι τύπου "να, έκανα και εγώ κάτι" αλλά αρχή για τον κάθε ένα και κάθε μια από εμάς να σταματήσει να ζει στον μικροκοσμό του / της και να πολιτικοποιηθεί (Προσοχή! Όχι να κομματικοποιηθεί, η χώρα δεν χρειάζεται άλλα κομματόσκυλα. Ειδικά γαλάζια και πράσινα κουταβάκια!) και να ασχοληθεί ενεργά, συνεχόμενα και πιεστικά με το περιβάλλον και τα κοινωνικά πρόβληματα σε τοπικό, εθνικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο. Επιπλέον η ψήφος μας, το μεγαλύτερο όπλο μας στο ισχύον κοινωνικοπολιτικό σύστημα, στις 16 Σεπτεμβρίου (κοντός ψαλμός αλληλούια!) πρέπει να πονέσει τους φταίχτες... πολύ!


Και προσοχή στις ασύμμετρες μαλακίες που ακούγονται από παντού (κυβέρνηση, αντιπολίτευση, ΜΜΕ, άρθρα, κλπ!)... κάνουν κακό!

1 σχόλιο:

  1. Η απαντηση πρεπει να δωθει στις ερχομενες εκλογες,με την ψηφο μας να πηγαινει σε μικρα κομματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή