Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2007

Drive XV: A Tribute to Automatic For The People

by lkrory21
Λίαν προσφάτως τα είχαμε πει για το Stereogum αλλά οι "υπεύθυνοι" εκεί δεν σταματάνε να μας εκπλήσσουν... ευχάριστα. Μετά το tribute για τα δέκα χρόνια από την κυκλοφορία του OK Computer των Radiohead, μόλις έκαναν διαθέσιμο ένα νέο tribute αυτήν την φορά για τα 15 χρόνια από την κυκλοφορία του Automatic For The People των "Αθηναίων" R.E.M. υπό τον τίτλο Drive XV: A Tribute To Automatic For The People.


To εν λόγω tribute περιλαμβάνει διασκεύες track by track ολόκληρου του άλμπουμ από Meat Puppets, The Veils, Catfish Haven, The Wrens, κλπ. ενώ παράλληλα προσφέρουν ένα πολύ καλό κείμενο του ιδρυτή του Fluxblog,ενός άλλου δημοφιλούς αμερικάνικου mp3 blog και σχολιασμό ανά κομμάτι από τον εκάστοτε διασκευαστή αλλά και τον ίδιο τον Mike Mills(!) των R.E.M. Not bad, not bad at all!

Μπορείτε να ακούσετε σε stream ή κατεβάσετε μεμονωμένα tracks
(δωρεάν και νόμιμα!) από το Drive XV ή αν θέλετε '"τραβάτε" με μιας ολόκληρο το άλμπουμ στο σκληρό σας δίσκο σε zip αρχείο είτε ως direct download είτε ακόμα μέσω torrent (link). Μόνο βιαστείτε, διότι κάποια στιγμή θα αποσυρθεί οπώς ακριβώς έγινε με το OKX Tribute.

Links:
Stereogum (off.site)
Drive XV (Stereogum page)
Automatic For The People (Wikipedia)
Automatic For The People (All Music Guide review)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου