Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2008

ΜΟΥΑΡΕΣΟΥΝΤΑΤΡΑίΝΑ!

by lkrory21
Μπορεί στην Ελλάδα να μην μας αρέσουν στην πραγματικότητα τα τραίνα (μιας και με εξαίρεση την γραμμή Αθήνα - Θεσ/νίκη, το δίκτυο και τα όχηματα είναι σε κακή κατάσταση και οι αμαξοστοχίες πηγαινοέρχονται άδειες) αλλά μάλλον θα χρειαστούμε καμία Network Railcard τα προσεχή χρόνια, διότι αν κρίνουμε από την χθεσινή εμφάνιση των iLiKETRAiNS -η οποία είχε ανέλπιστη προσέλευση κόσμου (όχι sold-out βέβαια!)- αλλά και την αποδοχή τους από το ελληνικό κοινό, ένα νέο κόλλημα φαίνεται να γεννιέται.

Ως γνωστόν το ελληνικό κοινό, που πάντα αντιδρά απρόβλεπτα, έχει ένα "θέμα" με τα μελαγχολικά - σκοτεινά γκρουπς και στο παρελθόν έχει αναγάγει σε "πρώτου μεγέθους" συναυλιακούς αστέρες γκρουπς και καλλιτέχνες όπως Nick Cave, Tindersticks, προσφάτως Devastations, κλπ, κλπ. Η πεντάδα από το Leeds που ακούει στο όνομα iLiKETRAiNS θα είναι το επόμενο όνομα αυτής της λίστας? Για να δούμε...

Πάντως η λίγο παραπάνω από ωριαία εμφάνιση τους χθες βράδυ στο Gagarin δεν ήταν καθόλου άσχημη ενώ τα συνοδευτικά βίντεο ήταν πολύ ταιριαστά. Εύγε!

Links:
iLiKETRAiNS (official site)
iLiKETRAiNS (Myspace)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου