Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2008

A Little Bit Of This A Little Bit Of That...

by lkrory21
Καλη χρονιά σε όλους - ες και χρόνια πολλά στους Γιάννηδες και τις Ιωάννες!

Επιστροφή (δυστυχώς) σε όλα τα επίπεδα και φυσικά στο παρόν blog...

Καταρχήν έχουμε ένα καλό νέο που ανακαλύψαμε στο Pitchfork και που ως τώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί από άλλη ηλεκτρονική ή μη πηγή (οπότε κρατήστε μια πίσινη):

28/2/2007 Caribou ζωντανά στο Gagarin έχοντας το άψογο και ψυχεδελικό Andorra παραμάσχαλα και έτσι έχουμε ήδη την τρίτη αναμενόμενη συναυλία για το πρώτο δίμηνο του 2007. Οι άλλες δύο είναι φυσικά οι iLiKETRAiNS (25/1, Gagarin) και Explosions In The Sky (2/2, AN Club). Προς το παρόν πάρτε μια πρόγευση από Caribou με την βοήθεια του Youtube:


Κατα δέυτερον στην Μ. Βρετανία όπου βρεθήκαμε για λίγες μέρες, πολύ λόγος γίνεται για τ
ους Foals από την Οξφόρδη που περιλαμβάνουν στην σύνθεση τους και το "πατριωτάκι" Yannis Philipakis. Το νέο τους single 'Balloons' μπήκε ήδη στο Top 40 ενώ τον Μάρτη αναμένεται το ντεμπούτο τους με τίτλο Antidotes.


Αν κρίνουμε από το 'Balloons' και το b-side του 'Dearth' δεν είναι κακοί πάντως και μάλλον θα πάνε μπροστά. Να αναμένουμε την ίδια αντίδραση από το ελληνικό κοινό (αλλά και τον ειδικό και γενικό 'τύπο') όπως με τους Franz Ferdinand? Πιθανότατα. Και επειδή θέλετε το κάτι τις σας να ακούσετε ορίστε λοιπόν η πρώτη πλευρά του του εικονιζόμενου επτάιντσου (ράπιντσέαρ). Περισσότερα για τους Foals: off.site, myspace.

Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου