Πέμπτη 1 Μαΐου 2008

So ...Cosmic!

by lkrory21
Πολύ λόγος γίνεται τελευταίως για τους αυστραλούς Cut Copy και το δεύτερο (4 ολόκληρα χρόνια μετά το Bright Like Neon Love του 2004) άλμπουμ τους με τίτλο In Ghost Colours (2008, Modular), ένα άλμπουμ βουτηγμένο στη electro / 80s / indie μουσική - το οποίο μπορεί να μην πρωτοτυπεί πουθενά (και ποιος το κάνει άλλωστε εν έτι 2008?) όμως είναι απολαυστικότατο και ότι πρέπει για τις ηλιόλουστες μέρες που μας έρχονται! Πιθανόν να επανέλθουμε επι αυτού.

Παράλληλα όμως εδώ και καιρό υπάρχει διαθέσιμο ένα πάρα πολύ ωραίο DJ mix διάρκειας μιας ώρας που έχουν κυκλοφορήσει οι Cut Copy με τίτλο So Cosmic και στο οποίο κατάφερνουν να "στριμώξουν" από Aphex Twin μέχρι Panda Bear και από Delia Gonzalez & Gavin Russom (είχαμε ασχοληθεί και εμείς παλαιότερα με αυτούς) μέχρι Fleetwood Mac (και μάλιστα από το "δύσκολο" Tusk! Γουάου!) και τους γερμανούς krautrockers Harmonia και φυσικά κάποια tracks από το In Ghost Colours. Με τέτοιες επιρροές και προτιμήσεις, πως να μην βγάλουν καλό άλμπουμ, ε;
Περισσότερες πληροφορίες για το αναλυτικό tracklist του So Cosmic (και σχόλια από τους ίδιους τους Cut Copy για κάθε κομμάτι) σε αυτό εδώ το post του blog τους αλλά και εδώ (από το discogs.com). Το So Cosmic μπορείτε να το "κατεβάσετε" από εδώ (via RCRDLBL) και να περάσετε μία (ή και περισσότερες!!!) ευχάριστη ώρα με την βοηθεια των Cut Copy.

Αντε και εδώ το video του feel-good 'Lights & Music' από το In Ghost Colours για να πάρετε μια ...μυρωδιά και από αυτό:



Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit

Links:
So Cosmic Download (RCRDLBL)
Cut Copy (blog)
Cut Copy (Myspace)
Cut Copy (Wikipedia)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου