Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008

Tonight.... The Upsetter!

by lkrory21
Χμ... όχι "ζωντανά" φυσικά αλλά απόψε το βράδυ στην ...μεγάλη οθόνη στο cinema Αττικόν στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας (...ναι, πλέον ακούγεται πιο σοβαρό απ' ότι είναι! Χα!) χάρις στο ντοκυμαντέρ The Upsetter: The Life & Music of Lee 'Scratch' Perry δια χειρός Ethan Higbee και Adam Bhala Lough. Ορίστε ένα από τα trailers:


Περιμένουμε ωραία πράγματα αν και πρέπει να παραδεχθούμε ότι το εν λόγω ντοκυμαντέρ θα είναι για το παρόν blog κάτι σαν preaching to the converted ή singing to the choir που θα έλεγαν οι Αμερικάνοι!!! Τι να κάνουμε... οι dub / reggae αδυναμίες δεν κρύβονται!

Ως τώρα μόνο σε μουσικά ντοκυμαντέρ έχει παρευρευθεί η χάρη μας (CSNY Deja Vu τις προάλλες και εχθές στο Bananaz για τους Gorillaz) αλλά απ' ότι φαίνεται τουλάχιστον αυτά δεν τα πολυπροτιμουν οι Αθηναίοι nerd κινηματογραφο - μουσικόφιλοι (!) μιας και αμφότερα παίχτηκαν σε εν γένει μισοάδειες αίθουσες. Κρίμα, γιατί ως τώρα αυτά τα 2 που είδαμε ήταν αρκούντως ενδιαφέροντα.

Έστω και αν χθες για κάποιον ακατανόητο προς εμάς λόγο είχαν βάλει έναν νεαρό ηθοποιάκο (που παίζει σε κάποια χαζοσειρά της TV - δεν συγκρατήσαμε ούτε το όνομα του ούτε την σειρά!) να προλογίσει το Bananaz αλλά μάλλον ο συμπαθής κατά τα άλλα τυπάκος φαινόταν να μην έχει ιδέα γιατί μιλάει.

Αυτά προς το παρόν...
See Ya In The Pit!

The Upsetter (off.site)
The Upsetter (IMDB)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου