Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Notes From The Digital Underground #50: The 'Dope' Collective

by lkrory21
DOPO
Blue Lands (2009, Test Tube Netlabel)

Από τα πιο ενδιαφέροντα συγκροτήματα που συναντήσε το παρόν blog στην περιηγησή του στον αχανή κόσμο των netlabels. Οι προσεκτικοί (τρεις) αναγνωστές θα θυμούνται ότι έχουμε αναφερθεί άλλες δύο φορές σε κυκλοφορίες τους (1, 2) στο παρελθόν.

Ποτέ δεν κρύψαμε ("γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε" χε χε χε) ότι μας άρεσε το psychedelic folk ηχητικό μείγμα ετούτων εδώ των πορτογάλλων που ακούν στο όνομα Dopo αλλά και αυτοί ανταπέδωσαν ανεβάζοντας στο Myspace τους μεταφρασμένο post - κριτικη από αυτό εδώ το blog που τώρα διαβάζετε! Thanks a lot guys! (πως λέγεται το "ευχαριστώ" στα πορτογαλλικά;)

Δυστυχώς όλα τα καλά έχουν και ένα τέλος και έτσι οι Dopo απόφασισαν να το διαλύσουν ("It was good while it lasted: from 2004 to 2009" λένε, μην ρωτάτε γιατί, δεν γνωρίζουμε!) αλλά όχι πριν κυκλοφορήσουν έναν τελευταίο δίσκο με τίτλο Blue Lands μέσω του netlabel Test Tube.

Όπως συμβαίνει με όλες οι καλές net κυκλοφορίες, μπορείτε (και πρέπει γιατί είναι εξισου καλό με τα προηγουμενα) να "κατεβάσετε" δωρεάν και νόμιμα το Blue Lands είτε ως μεμονωμένα κομμάτια ή ολόκληρο το άλμπουμ σε zip (μαζί με το ωραίο artwork) από την αντίστοιχη σελίδα της Test Tube.

Αυτά προς το παρόν...

...See Ya In The Pit!


Links:
Dopo (Myspace)

Blue Lands (Test Tube page)

Φώτος: 1.Blue Lands cover 2, 3 & 4: Dopo (από την myspace σελίδα τους)



.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου