Δευτέρα 10 Απριλίου 2006

A Little Bit Of This A Little Bit Of That...

by lkrory21
Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα!




Για το (blog this) party που διοργανώνει ο Vague Tourist σίγουρα τα έχετε μάθει όσοι τριγυρνάτε στα blog-ια και το monitor (έχει βουίξει ο τόπος!), για όσους δεν το ξέρουν περισσότερες πληροφορίες, αφίσες, links, banners, πατάτες, σάμαλι, μαλλί της γριάς και άλλα ωδικά πτηνά (με ή χωρίς γρίππη) εδώ, εδώ και εδώ αλλά και σε δεκάδες άλλα blogs. Όλα καλά αλλά Μεγάλη Τετάρτη βρε άθεοι; Θα σας (μας) αφορίσει ο ...Χουντόδουλος και θα σηκωθεί ο Βησσαριώνας όρθιος να περπατήσει (προς το Barrio, φυσικά!). Τσκ, τσκ, τσκ!

Νίκη των φοιτητικών και συνδικαλιστικών οργανώσεων στην Γαλλία και ο Ντεβιλπέν σαν βρεγμένο γατί (αν τον είδατε στην TV θα καταλάβατε τι εννόω) απέσυρε το επίμαχο άρθρο του CPE. Αντέ να δούμε και τους δικούς μας πράσινους και γαλάζιους πολιτικάντηδες της συμφοράς στην TV σαν βρεγμένα γατιά! Στο χέρι μας είναι! Δεν είναι όλα μάταια...

Κατα τα άλλα δεν είναι και άσχημο το πακετάκι της πρώτης ημέρας του φετεινού Rockwave. Franz Ferdinand, The Editors, κλπ. Οι Dandy Warhols να έλειπαν και στην θέση τους να είχαμε κάτι ελαφρώς πιο φρέσκο και όλα θα ήταν τέλεια! Στα συν και η σχετικά λογική τιμή (39€). Ελπίζουμε τουλάχιστον εκεί στην Didi Music να έχουν κάνει κάτι και για την σταθμευση των αυτοκινήτων μην έχουμε πάλι τα γνωστά (πεζοπορίες, σακκίδιο με ξηρά τροφή, κλπ!).

Και μιας και πιάσαμε το ζήτημα των καλοκαιρινών συναυλιών εδώ {updated: 12/04/2006} ή δεξιά στο τμήμα Concerts Summer 2006 μπορείτε να βρείτε όπως και πέρυσι ένα πρακτικό αρχείο τύπου MS Excel με όλες τις πληροφορίες που μπορέσαμε να συλλέξουμε από sites και ραδιοφωνικές εκπομπές (δεν έχουμε άκρες σε εταιρείες διοργάνωσης συναυλιών ή πρόσβαση σε "έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες"!) για τις μεγάλες και μικρές καλοκαιρινές συναυλίες στην Αθήνα (+ το Ethnik Music Festival στα Λουτρά Τραϊανούπολης στον νομό Έβρου). Έτσι θα έχετε διαθέσιμες ολες τις πληροφορίες για να προγραμματίσετε έγκαιρα τα τι, που και πως. Θα προσπαθούμε να το ανανεώνουμε όσο το δυνατόν συχνότερα και με όσο το δυνατό εγκυρότερες πληροφορίες. Αν έχετε και εσείς οτιδήποτε πληροφορίες ή προσθήκες, μην διστάσετε! Το e-mail στα δεξία σας είναι!

A! Και ξεχάστε ότι γράψαμε εδώ για ωραίους δίσκους από γυναίκες τραγουδοποιούς. Αυτός ο δίσκος που απεικονίζεται παρακάτω είναι ήδη στα καλύτερα της χρονιάς. Σύντομα και κριτική μας σε επερχόμενο (un)known pleasures! Ευτυχώς που μας τον θύμισε ο φίλος Schottkey!


Αυτά προς το παρόν.

See ya in the pit!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου