Παρασκευή 19 Μαΐου 2006

A Little Bit Of This A Little Bit Of That...

by lkrory21
Καλησπέρα σε όλους και ευχόμαστε καλό σαββατοκύριακο σε όλους-ες που σίγουρα θα είναι γεμάτο γιορτές/πάρτυ/συναθροίσεις/κλπ λόγω Κωνσταντίνου και Ελένης, δύο καλές συναυλίες στο Gagarin αλλά και Euro-ΒΥΖΙΟΝ... ουφ!

Και μιας και αναφέρθηκαμε στον σημαντικότατο(!) καλλιτεχνικό(!!) θεσμό που καταπλήσσει κάθε φορά τα πλήθη με τα παγκοσμίου φήμης ονόματα που συμμετέχουν να πούμε πολλά πολλά μπράβο στους φινλανδούς Lordi για την προκριση τους στον τελικό μετά από αγώνα μπαράζ με τον Ακράτητο... ε.. ε γράψτε λάθος. Τελος πάντων, γερά με τσαμπουκά και αύριο πάλι ψήφο στους Φινλανδούς μεταλλάδες... let's make Eurovision history! Επιπλέον πολλές ευχές στην ελληνική συμμετοχή: να πάει άπατη και να τερματίσει τελευταία!

Hard rock hallelujah!

Για σας που δεν θα δείτε ούτε Eurovision ούτε ξέρετε κανέναν Κώστα / Ελένη να πάτε (oi περισσότεροι Σάββατο θα γιορτάσουν!), αύριο στο Gagarin205 εμφανίζονται οι Buzzcocks. Τιμή εισιτηρίου; μόλις ...28€(!!) δηλαδή ακριβώς διπλάσια τιμή από την τιμή του εισιτηρίου που κόστιζαν στην ...Βιέννη πριν δύο βδομάδες(...14€ επιτόπου, 11€ προπώληση!). Να δεχθούμε ότι τα μεταφορικά/κλπ είναι μεγαλύτερα στην Αθήνα μιας και απέχει αρκετά από το κέντρο της Ευρωπής αλλά διπλάσια τιμή?!!!! Τι σκέφτονται οι διοργανώτες εδώ στο... Μπανανιστάν ένας θεός ξέρει! (μάλλον η λογική είναι "ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε και ό,τι αρπάξει ο κώλος μας"). Και αν πάιξουν μόλις μια ώρα και ψιλομέτρια (όπως συνέβη άλλωστε στην Βιέννη), μιλάμε για ένα πεταμένο εικοσιοκτάευρω! Και δεν υπολογίζουμε εδώ μπύρες στο Gagarin -5€ αντί 2,5-3 στην Βιέννη-, μεταφορικά, τσιγάρα και άλλα παρελκόμενα! Αν πάτε πάντως τα hit-άκια θα τα ακούσετε! Κυριακή στο Gagarin οι θρύλοι του grunge Mudhoney με 27€.


Στην οποία Βιέννη παρεπιπτόντως την Κυριακή παίζει ο Ariel Pink με μόλις ..2€ στο Flex και αν σκέφτεστε ότι αν ερχόταν από το Ελλαδιστάν θα κόστιζε τα δεκαπλάσια εμείς θα προσθέταμε ότι... και λίγα λέτε!

Ανακοινώθηκαν ονόματα και ημερομηνίες για το 6o Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Τζαζ που πλέον έχει γίνει θεσμός στην Αθήνα. Από 31 Μαϊου έως 4 Ιουνίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, jazz σχήματα από διάφορες χώρες της Ευρώπης ζωντανά. Για περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ δείτε εδώ αλλά και στο ανανεωμένο (19/5/2006) αρχειάκι Excel εδώ ή δεξιά στο τμήμα Concerts Summer 2006.

See Ya In The Pit and... Hard Rock Hallelujah!


1 σχόλιο: