Πέμπτη 1 Ιουνίου 2006

A Little Bit Of This A Little Bit Of That...

by lkrory21
Καλημέρα σε όλους-ες!
 
Πολλές ακυρώσεις - αναβολές πέφτουν τελευταία (Ricky Martin, J.Lo, Rolling Stones, X-Fest)! Τελικά θα δούμε καμμια συναυλία; Οχι ότι θα πηγαίναμε σε κάποια από τις παραπάνω αλλά anyway...
 
Για να αποδώσουμε όμως και τα εύσημα, μπράβο στη DiDi Music (που την έχουμε κράξει κατα καιρούς και όχι άδικα!) που τελικά γέμισε ικανοποιητικά από αποψη προγράμματος την πρώτη ημέρα του πολύπαθου σε γενικές γραμμές Rockwave 2006: Green On Red, Mecano, The Editors, Franz Ferdinand, κλπ. Αν έλειπαν οι Dandy Warhols και στην θέση τους είχανε βάλει κάτι πιο φρέσκο, θα ήταν ακόμα καλύτερα αλλά δεν πειράζει! Θα πάμε έτσι και αλλιώς! Έχουμε και μια περιέργεια για το Silent Disco!
 
Από εχθές έχει ξεκινήσει στην Τεχνόπολη (Γκάζι) το 6ο Ευρωπαϊκό Jazz Festival που φέτος διοργανώνει η Αυστρία (λέτε να έχει βάλει το χεράκι της η Uma από Βιέννη?). Από τα πιο ωραία (και δωρεάν!) events που γίνονται κάθε Ιούνη στην Αθήνα, να πάτε οπωσδήποτε κάποια από τις ημέρες! Δείτε εδώ το πρόγραμμα όλων των επόμενων ημερών:
 
ΠΕΜΠΤΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ
21.00 NONO GARCIA FLAMENCO-JAZZ QUARTET (Ισπανία)
22.00 GREG LAMY QUARTET (Λουξεμβούργο)
23.00 ENRICO RAVA (Ιταλία)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ
21.00 LODEK PAWLIK TRIO (Πολωνία)
22.00 THOMAS CLAUSEN BRAZIL TRIO (Δανία)
23.00 FABIAN KALLERDAHL GALORE (Σουηδία)
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ
21.00 JOAN SHIELDS - GERMAN LEMA (Ιρλανδία)
22.00 PEDRO MOREIRA (Πορτογαλία)
23.00 AMINA FIGAROVA (Ολλανδία)

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ
21.00 DIDIER LABBE QUARTET (Γαλλία)
22.00 PHIL ABRAHAM (Βέλγιο)
23.00 ΛΗΤΩ ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ (Ελλάδα)
 
Επίσης αύριο Παρασκευή στο θέατρο Αλίκη στο Πεδίο του Άρεως το Κενο Δίκτυο διοργάνωνει το AMBIENT SPACE DUB WAVES : Autonomous Zone/Inner Space Arts από τις 22:30 και περιλαμβάνει συναυλίες, dj sets, live poetry, κλπ:
 
LIVE CONCERT :Suku, Direct Connection, Paragga Sound System
DJ SETS :  Anna Mystic, Crystal Zero+Sissy Stardust, Raman
VOID OPTICAL ART LABORATORY (video art,computer arts,slide photography) : Global Eye (London Void Network), Pantelis Pantelopoulos, Yiannis Nisidis, Mariza Nikolaou, Tasos Sagris, Kinomatik, Fani Sofologi, Georgia Sagri, Vasilis Glarakis
 
Καλό ακούγεται! Φανταζόμαστε ότι σύντομα θα πάιξει και κάποια ανακοίνωση για το all-time classic event του Ιουνίου στην Αθήνα "μπύρα-συναυλία-δακρυγόνα" Indie Free Festival! Αναμένουμε!
 
Σάββατο 3/6/2006 όπως όλοι φυσικά γνωρίζετε New Order, Radio 4, Hooverphonic, Vitalic, κλπ στο Ejekt Festival! Εννοείται ότι θα μας βρείτε εκεί! (Έτσι για να σκάσει από την ζήλια της η υπερτυχέρη  Uma που είδε χθες Tinariwen στην Βιέννη αλλά και τόσα άλλα εδώ και ένα χρόνο εκεί!)
 
Επιπλεόν ανακοινώθηκαν κάποια από τα ονόματα που θα συμμετάσχουν στην Γιορτή της Μουσικης από 21 έως 23 Ιουνίου σε διάφορες πλατείες και σημεία της Αθήνας. Δείτε περισσότερα στο αποκλειστικό mini-site του Avopolis εδώ. Επίσημο site της διοργάνωσης εδώ. Λείπουν βέβαια κάποια "τρανταχτά" ξένα ονόματα που μας συνήθισαν τα τελευταία χρόνια ( Scissor Sisters, Nouvelle Vague, κλπ) αλλά και πάλι σούπερ θα είναι!
 
Καλά θα πάει ο Ιούνης φέτος!
 
Αυτά προς το παρόν...
 
...See Ya In The Pit!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου