Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

Die HauptPunkte Des Jahres 2008

by lkrory21
Όπως έπραξε και πέρυσι, έτσι και φέτος το HauptPunkte θα συμμετάσχει, ανταποκρινόμενο στο καλέσμα του Gone4Sure, ψηφίζοντας μαζί με τα υπόλοιπα (παρά)μουσικά blogs και bloggers για τα 20 καλύτερα μουσικά άλμπουμς φετεινής εσοδειάς.

Για περισσότερες πληροφορίες περί της διαδικασίας που ξεκινά την 1η Δεκέμβρη αλλά και ...δηλώσεις συμμετοχής για τυχόν ενδιαφερόμενους-ες bloggers - κάντε αμέσως την "βόλτα" σας από το
αντίστοιχο post στο All Gone. Πέρυσι φαινόταν ολίγον ...βουνό η διαδικάσια της σταδιακής καθημερινής ανάρτησης των top 20 άλμπουμς (+ τα post με τα top EP/Singles, netlabel recordings, συναυλίες, τους επιλαχόντες, κλπ) αλλά φέτος έχουμε πάρει το "κολλάει", που λένε!

Μέχρι τότε δείτε τι είχε ψηφίσει κάθε blogger (από τους 28 συμμετέχοντες) καθώς και τα τελικά αποτελέσματα στην σελίδα που είχαμε φτιάξει μέσω του Google Reader:
2007 Greek Bloggers Top 20.

Η αντίστοιχη φετινή είναι ήδη έτοιμη επίσης να δεχθεί τα αντίστοιχα posts και θα αρχίσει να εμπλουτίζεται από την στιγμή που θα αρχίσουν να αναρτώνται τα αντίστοιχα posts στα blogs των συμμετεχόντων. Προς το παρόν έχει το μόνο το top20 όπως το ανέβασε ήδη με την γνωστή διαδικάσια ο Another Day Full Of Dread (που συμμετείχε πέρισυ κανονικά):

Greek Bloggers' Top 20 Music Albums 2008
ή μέσω tinyurl για ευκολία: http://tinyurl.com/20ma2008gb

Καλό βόλι!

Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!


Links:

All Gone
2007 Greek Bloggers Top 20
Greek Bloggers' Top 20 Music Albums 2008
ή εναλλακτικά: http://tinyurl.com/20ma2008gb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου