Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

Killer Quotes #28: "I Can See Alaska From My House!"

by lkrory21
"Wasilla hillibillies looting Neiman Marcus from coast to coast."

Ανώνυμο σχόλιο μέλους της προεκλογικής εκστρατείας του McCain για το όργιο αγορών στο οποίο προέβει η Sarah Palin ξοδεύοντας πάνω από 150.000$ σε πανάκριβα ρούχα για την ίδια και την οικογένεια της(!!!) όταν την προέτρεψαν από το επιτελείο (και με την προσφορά χρημάτων από δωρητές) να αγοράσει 2-3 φορέματα και να προσλάβει έναν στυλίστα για τις ανάγκες των εμφανίσεων της.

Φυσικά μιλάμε για την γυναίκα που, σύμφωνα με άλλες πηγές από το επιτελείο των Ρεπουμπλικάνων, δεν ήξερε ότι η Αφρική δεν είναι χώρα αλλά ήπειρος, δεν μπορούσε να ονοματίσει τις τρεις χώρες που απαρτίζουν την Βόρεια Αμερική (Η.Π.Α., Καναδάς, Μεξικό), πιστεύει ότι μπορεί να δει κάποιος την Ρωσσία από την ηπειρωτική Αλάσκα και μέχρι πέρυσι δεν είχε διαβατήριο (=δεν είχε βγει ποτέ εκτός Η.Π.Α.).

Δηλαδή αν πάθαινε κάτι ο ...μπαρμπα-Τζον, αυτή η γυναίκα ως αντιπροέδρος των Η.Π.Α. θα ορκιζότανε προέδρος και θα έπαιρνε υπό τις διαταγές της τον πιο δυνατό και καλύτερα εξοπλισμένο στρατό στον πλανήτη με πρόσβαση και σε πυρηνικά όπλα! Ολέ ο ταύρος! Έχουμε την εντύπωση ότι η Sarah Palin κάνει ακόμα και τον George Bush να μοιάζει έξυπνος και συμπαθής...

Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!




2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα! Όλα αυτά είναι μερικά ακόμα επιχειρήματα για το ότι τελικά ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ποιος θα εκλεγεί πρόεδρος, ότι δεν είναι όλοι το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια χαρά. Σίγουρα οι εκάστοτε πρόεδροι δεν είναι όλοι το ίδιοι (ειδικά όσον αφορά τις πολιτικές στο εσωτερικό) αλλά σε γενικές γραμμές η εξωτερική πολιτική των Η.Π.Α. (που ενδιαφέρει περισσότερο) δεν μεταβάλλεται ιδιαίτερα στην διάρκεια των ετών.

    Ας μην ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι επιθετικοί πόλεμοι των Η.Π.Α. μετά τον Β' ΠΠ έγιναν επί "Δημοκρατικών" προέδρων.

    Όσο για την Sarah και όλα αυτά πως της προσάπτονται (ομολογουμένως τραγικά και αστεία ταυτόχρονα) μπορεί και να είναι απλά εσωκομματική λάσπη και αλληλοφαγωμάρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή