Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

A Little Bit Of This A Little Bit Of That...

by lkrory21
Συνεχίζεται το μουσικό defragmentation στον εγκέφαλο ανακατεύοντας cd, βινύλια και κάνοντας search στον σκληρό δίσκο καθως το μπλογκο-δημοψηφίσμα για το Top 20 φτάνει και ο γολγοθάς των καθημερινών posts θα ξεκινήσει οσονούπω...

Some Bits...

Μια χαρά (και με το παραπάνω) ήταν όλα τα γκρουπς που έπαιξαν στο πάρτυ του Muzine -Vello Leaf, Plumerai, Limousine- την Κυριακή αλλά με το ζόρι 50 άτομα ήμασταν... κρίμα!

One Band Alone Can't Fight The Future... για να κλέψουμε το tagline της πρώτης ταινίας X-Files. Οι Metallica, αφού ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις του δισκογραφικού τους συμβολαίου με το φετεινό Death Magnetic, σκέφτονται να κυκλοφορήσουν το επόμενο άλμπουμ διαδικτυακά ακολουθώντας το παράδειγμα των Nine Inch Nails, Radiohead, Saul Williams, κλπ. Πριν οκτώ χρόνια βέβαια τα είχαν βάλει με το τότε Napster... αν θυμάστε!

Not even two.... Από κοντα και οι Idlewild με την επόμενη τους δουλειά να είναι direct-to-fans, σύμφωνα με το Drowned In Sound.

Όποιος ήταν Δευτέρα στο Half Note μάλλον θα πρέπει να παίξει Λόττο / Τζόκερ / κλπ αυτή την εβδομάδα. Από ότι μάθαμε χθες στο Μέγαρο που βρεθήκαμε (αδικώς εν τέλει - εισιτήριο δεν εβρέθη!) ανέβηκε και τζάμαρε μαζί με τους Al Foster Quartet o φίλτατος Herbie! One In A Million!

Για να βάλουμε τα πράγματα όμως και σε μια σωστή προοπτική: Όλα τα παραπάνω δεν έχουν σίγουρα καμία μα καμία σημασία όταν σε μια άλλη γωνία του πλανήτη (Αφγανιστάν) φανατικοί ισλαμιστές / μουλάδες / ταλιμπάν ή όπως αλλιώς λέγονται σήμερα επιτίθονται σε μαθήτριες πετώντας τους οξύ στα πρόσωπα ώστε να τις εκφοβίσουν να μην πηγαίνουν σχολείο.

Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!



.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου