Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

Επανασυνδέσεις Redux: Και μετά τους ΣΝ οι ...ΖΝ!

by lkrory21
Ένα μικρό διάλειμμα από την ...ροή του προγραμματος ...αχεμ!... Top 20.

Σήμερα όποιος ...μιλάει ελληνικά εντός του Λεκανοπεδίου Αττικής θα βρεθεί λογικά στην Πέτρου Ράλλη. No secret, και εμείς άλλωστε εκεί μάλλον θα είμαστε! Να μην τα ξαναλέμε, οι επιφυλάξεις μας και τα ερωτήματα μας παραμένουν, αλλά τουλάχιστον το ύφος του promotion από την εφημερίδα έχει καταλαγιάσει αισθητά και έχει έρθει σε πιο λογικά πλαίσια: το "η πρώτη και τελευταία φορά που θα ξαναπαίξουν μαζί" έχει μετατραπεί πλέον σε "guest appearance". Κάτι είναι και αυτό...

Για να αντιληφθούμε όλοι μας πάντως το μέγεθος της διάδοσης από στόμα σε στόμα της πληροφορίας του εν λόγω event και την διαστρέβλωση που αυτή έχει λάβει στη διαδρομή (κάτι σαν χαλασμένο τηλέφωνο δηλαδή!) καθώς έχει φτάσει σε τελείως άσχετους με το άθλημα κύκλους απολαύστε ατάκα κοπέλας για το εν λόγω event: "θέλω να πάω σε αυτό το free εvent με Stereo Mike την Παρασκευή" (!!!).

Τέλος πάντων αφού είμεθα στα των επανασυνδέσεων, ας πάμε από τους ΣΝ στους ...ΖΝ:

"Μετά από 4 ολόκληρα χρόνια η ομάδα που συζητήθηκε περισσότερο από οποιαδήποτε επιστρέφει! Οι Ζωντανοί Νεκροί (ΖΝ) θα βομβαρδίσουν την σκηνή του ΑΝ με παλιές, γνωστές επιτυχίες, αλλά και πολλές νέες. Ο Μηδενιστής, ο Τάκι Τσαν, ο Καταχθόνιος, ο Υποχθόνιος και ο Χαρμάνης ενώνουν τις δυνάμεις τους ως δώρο Χριστουγέννων στους πολυάριθμους οπαδούς τους. Όλοι μαζί στην σκηνή του Αν για μια και μοναδική εμφάνιση και βέβαια δεν θα μπορούσε να μη συμβεί κάτι τέτοιο την Προπαραμονή των Χριστουγέννων την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου. Οι πόρτες για το μεγάλο show ανοίγουν στις 22:00 με είσοδο 16 ευρώ."
(via hiphop.gr, τα bold δικά μας)

Προπαραμονή Χ"γέννων προβλέπεται ...το απόλυτο "χάος" στο ΑΝ Club, σε άλλο μήκος κύματος βεβαίως - βεβαίως από το σημερινό.

Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!


Υ.Γ. : Το Hauptunkte έφυγε από το Montreal και είναι καθ' οδόν προς νότο (hint!) για το #16.




.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/12/08 2:05 μ.μ.

    Thn vlepw kai grammenh thn ataka kai akomh den mporw na thn sunithisw,xtupaei kateftheian kokkina h piesh.
    "No secret, και εμείς άλλωστε εκεί μάλλον θα είμαστε.."
    :)
    A k kalo dromo pros ton noto..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/12/08 8:46 μ.μ.

    Hello
    Count The Robot as well
    http://robotlovesbutton.blogspot.com/
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Done, mate!

    Σε αυτό δουλεύει το RSS και ήδη έχει προστεθεί!

    Cheers

    ΑπάντησηΔιαγραφή