Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Η φαντασία ενός έφηβου κοριτσιου...

by lkrory21
...ή η φαντασίωση ενός έφηβου κοριτσιού; Ιδού η απορία. Μην ανησυχείτε, δεν το γυρίσαμε σε "πορνο-μπλόγκ" (!!!): το παρόν post ασχολείται με για ένα καινούργιο σχετικά ντουέτο (Nick Weiss και Logan Takahashi) που παίζει ωραία, αναλογικά πειραγμένη, ανακατεμένενη και με άλλα είδη, απόκοσμη house (και με μια γερή δόση hipster-ισμού βεβαίως) από το μακρινό Ohio των Η.Π.Α. και ακούει στο όνομα Teengirl Fantasy.

Δεν έχουν κάνει και πολλά ως τώρα: ένα EP 4 τραγουδιών διαθέσιμο για δωρεάν download (μέσω Pukekos και αυτό, ναι!), ένα remix σε Telepathe και ένα 7" στην Merok Records (βλ. Salem, Titus Andronicus, κλπ). Απ' ότι φαίνεται όμως έχουν τα φόντα να γίνουν the next big thing (όπως και αν εννοείται αυτό πια: blog ή/και pitchfork darlings, κλπ) αλλά ίσως όχι τελείως άδικα μιας και τα λίγα αυτά δείγματα δουλειάς δείχνουν ότι έχουν το "κατιτίς" τους.

Anyway, αφού τσεκάρετε την ιστοσελίδα τους στην Angelfire (που μοιάζει όντως να έχει φτιαχτεί από έφηβο κοριτσάκι!!!), τσεκάρετε και ένα track (το πιο ..."κολλητικό" ίσως) από το προαναφερθέν δωρεάν EP με τίτλο TGIF:

Teengirl Fantasy - 'Now That's What I Call Vol.2' (mp3)

Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!

Links:
Teengirl Fantasy (Myspace)
Teengirl Fantasy (Angelfire)
TGIF EP (via Pukekos)

Φώτο: 1. Teengirl Fantasy 2.To artwork του free EP.


.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου