Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Knyfe Hyts...

by lkrory21
Οι Bubo V, Brother Khatamkari και Brother Minakari (τα σχόλια για τα ψευδώνυμα δικά σας - που να δείτε και πως μασκαρεύονται!) είναι τα μέλη μιας τριάδας από την NY που ακούει στο όνομα Knyfe Hyts και τον τελευταίο καιρό κάνουν λίγο "θόρυβο" γύρω από το όνομα τους. Και όταν λέμε θόρυβο εννοούμε κυριολεκτικά και μεταφορικά μιας και η μπάντα προσφέρει ένα επιτηδευμένα άτεχνο, avant/noise/metal/garage/jam συνοθύλευμα (κάπως σαν πιο σκληροί και πιο "άτεχνοι" Endless Boogie) που, για ένα αδιανόητο λόγο μιας και όλα τα "μείον" κάνουν μπαμ από χιλιόμετρα, σου κολλάει στον εγκέφαλο.

Έχουν κυκλοφορήσει δύο χειροποιήτες κασέτες (!!), Knyfe Hyts και Sword Of The Lord, οι οποίες έχουν γίνει πλέον collector's items αλλά αν κάνετε λίγο υπομονή θα επανακυκλοφορήσουν συντόμως σε βινύλιο από την Brah Records.

Μόλις κυκλοφόρησε (20/4) ένα 12" με δύο απολαυστικά κομμάτια, 'Screming lov' και 'We Go Wanderin' στην Dick Move -έχει γίνει επίσης sold-out- αλλά μπορείτε να το βρείτε για δωρεάν και νόμιμο download από το blog-θησαυρό Pukekos (που έχει χαρακτηριστει και δικαίως ως "A Mutant Sounds for 90's and 00's indie type shit" και θα τα ξαναπούμε σύντομα για αυτό!) σε ένα zip μαζί με όλο το artwork αλλά και ένα α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-ο ρεμίξ του 'Screming Lov' από τον Brenmar των These Are Powers.

Δείτε εδώ εμφάνιση των Knyfe Hyts από το SXSW 2008 μέσω Youtube:


και ως έξτρα δωράκι, αφού κατέβασετε το παραπάνω αναφερθέν 'Screming Lov'/ 'We Are Wonderin' zip - βιαστείτε μόνο υποτίθεται ότι θα ήταν διαθέσιμο για download μόνο 100 ώρες από τις 20/4 και έπειτα κατά τα 100 μόλις αντίτυπα του φυσικού 12ιντσου, δύο ακόμα downloads των Knyfe Hyts... Μια "κουλή" διασκευή στο 'Runnin' Free' των ...Iron Maiden και το 'Smoke The Milk' από το Sword Of The Lord. Enjoy!

Knyfe Hyts - 'Runnin' Free' (mp3)
Knyfe Hyts - 'Smoke The Milk' (mp3)

Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!


Links:
Knyfe Hyts (myspace)
Knyfe Hyts - Screming Love 12" zip (via Pukekos)
Dick Move (Blogspot)
Pukekos

Φώτος: 1. Λεπτομέρεια από εμφάνιση τους στο Knitting Factory της NY (προσέξτε τα ..."παπούτσια") 2. Το εξώφυλλο του 12ιντσου.



.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου