Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

[Attention!]

by lkrory21
Τελικά τόσο στα "χαρτιά" ως line-up όσο και εκ του αποτελέσματος κρίνοντας ,το event του Σαββάτου 6/3/2010 στο Bios με King Midas Sound, Jamie Vex'd, Flying Lotus και The Bug (παρέα και ο Flowdan) δεν είχε τίποτα -μα τίποτα όμως;!- να ζηλέψει απο αντίστοιχα events στις Λόνδρες(!) και τα Λος Άντζελες που τα διαβάζουμε σε FACT και  Resident Advisor, κλπ και μας τρέχουν τα σάλια.

Θα συμφωνήσω και εγώ με την σειρά μου με τα παιδιά του Seagazing ότι ήταν best 20 euros spent for a live event εδώ και πάρα πόλυ καιρό και δεν υποβιβάζω με αυτό τα ενδιαφέροντα event / συναυλίες που έχουμε δει ως τώρα στη σεζόν που διανύουμε (Do Make Say Think, A Place To Bury Strangers, My Brightest Diamond, Kode9 / Joker, Pinch / Mary Ann Hobbs / Dorian Concept, κλπ). Απλά... we have a winner here!

Το υπόκωφο industrial dub των King Midas Sound που έπαιρνε κεφάλια ήταν η αρχή μόνο μιας γεμάτης βραδιάς. Ακολούθησε ο Jamie Vex'd με εξαιρετικό αν και πιο "τυπικό" dubstep σετ (που ως ειθισται πλέον ξέφευγε και σε πιο καθαροαίμα dance μονοπάτια) και την σκυτάλη να παίρνει ο Flying Lotus που εύκολα επιβεβαιωσε 150% δια ζώσης την φήμη που τον ακολουθεί Μαγική στιγμή - κλειδί λίγο πριν το τέλος του σετ του η μείξη Burial ('Fostercare') με Radiohead ('Idioteque'). Για το τέλος Kevin Martin ως The Bug παρέα με Flowdan δεν λοξοδρόμησε από ότι κάνει συνήθως (τουλάχιστον στις άλλες 2 φορές που τον έχω δει), δηλαδή heavy dubstep / dancehall με κύριο άξονα το London Zoo του 2008, οπότε σαφώς και δεν μας χάλασε. 

Well, 'nough said! Aπολαύστε ένα τραγούδι -που μας πρωτογνώρισε ο Pinch πριν δύο χρόνια στο Synch Festival- και  μας θύμησε πάλι το Σάββατο ο Jamie Vex'd παίζοντας ένα μέρος του στο set.



Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!

2 σχόλια:

  1. Ήταν καταπληκτική βραδιά, όντως.

    Μου κάνει μεγάλη εντύπωση ο πολύ πιο γεμάτος ήχος του live σε σχέση με τις επίσημες κυκλοφορίες. Καμία πρόταση για κάποια ζωντανή ηχογράφηση (ειδικά για King Midas Sound δεν ξέρω τι να ψάξω);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου inverted_a

    Ζωντανή ηχογράφησεις τέτοιων ονόματων δεν ξέρω αν υπάρχουν, από King Midas Sound τσέκαρε και το mix που έκαναν για το FACT πέρυσι (http://bit.ly/9L2LwN).

    Δεν το δίνει πια το site αλλά θα το βρεις αμα ψάξεις λίγο στο net. Αν δεν το βρεις, πες! ;-)

    Cheers!

    ΑπάντησηΔιαγραφή