Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

[She's a little runaway...]

by lkrory21
Ρε, η Dakota Fanning μεγάλωσε! Πολύ... Τόσο, που υποδύεται την Cherie Curie, τραγουδίστρια των The Runaways, για την επερχόμενη ομωνυμη ταινία της Floria Sigismondi που αφηγείται την ιστορία της θρυλικής 70s glam rock κοριτσομπάντας (!) που στην εποχή της θεωρούνταν απλά ένα στημένο μαρκετινγκ τρικ - κατασκευασμένη μπάντα του Kim Fowley αλλά σήμερα αναγνωρίζονται πλέον ως πρωτοπόρες και ότι άνοιξαν το δρόμο για τις γυναίκες μουσικούς στον χώρο της rock. 
Παρέα με την Dakota παίζουν η Kristen Stewart (βλ. Twilight, New Moon, κλπ) στον ρόλο της Joan Jett και η Scout Taylor-Compton (η Wikipedia λέει ότι έχει τον τίτλο της 'Scream Queen' από τους ρόλους της σε thrillers) στον ρόλο της Lita Ford (θυμηθείτε και τον hair metal ύμνο των late 80s 'Kiss Me Deadly'). Όχι μόνο αυτό αλλά η Dakota και η Kirsten τραγουδάνε, λέει, και σε νέες εκτελέσεις των τραγουδιών των Runaways(!).

Ορίστε και το trailer της ταινίας The Runaways:

Ας θυμηθούμε όμως και τις αυθεντικές Runaways...

The Runaways - 'Queens Of Noise' (Live in Japan, 1977)

Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!

Links:

2 σχόλια:

  1. τώρα εγώ να νιώσω τύψεις που έπαθα ένα ταράκουλο με τη ντακότα? τι πλάσμα είναι αυτό ρε παιδάκι μου... sweet sixteen...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σου πω ότι έχεις άδικο; Δεν έχεις! :-) Και "αυτολογοκρίθηκα" στο post λόγω του ότι ως τώρα έπαιζε παιδικούς ρόλους στις ταινίες και κάτι πιο 'ζουμερό', όσο ναναι θα ακουγόταν λίγο ...perverted!

    Αλλά έχει μέλλον το κορίτσι!

    Cheers!

    ΑπάντησηΔιαγραφή