Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2006

Prova Generale: De La Guarda

by lkrory21

Βρεθήκαμε το Σάββατο το βράδυ στο παλαιό αεροδρόμιο της Αθήνας στο Ελληνικό για να δούμε την πρόβα τζενεράλε του μουσικο-χορευτικου-ακροβατικού show De La Guarda εκ της Αργεντινής μέσω Νέας Υόρκης. Όπως ίσως θα γνωρίζετε, μιας και το όλο show ,πολυδιαφημίζεται οι κανονικές παραστάσεις ξεκινάνε αύριο (21/1) και τα εισιτήρια κοστίζουν ...45€ (anyway!).

Κρατώντας κάποιες επιφυλάξεις για την τελική μορφή μιας και ουσιαστικά είδαμε την τελική πρόβα του show και όχι μια κανονική παράσταση, τελικώς μείναμε ικανοποιημένοι,μας άρεσε πολύ αυτό που είδαμε και μάλλον ήταν καλύτερο απ' ότι περιμέναμε (υπάρχει και μια σχετική δυσπιστία προς ότι πολυδιαφημίζεται και υπερπροωθείται!).

Τα βασικά μάλλον τα ξέρετε, το De La Guarda είναι μια παράσταση χωρίς σενάριο, χωρίς σκηνή και χωρίς συγκεκριμένη χωροθέτηση κοινου και εκτελεστών. Τα δρώμενα λαμβάνουν χώρα και στις τρεις διαστάσεις του χώρου (μήκος, πλάτος, ύψος) με πολλά εναέρια ακροβατικά - χορευτικά, πολλά και έξυπνα παιχνίδια με τις αισθήσεις, ωραία μουσική (με τα κρουστά και τα φωνητικά "ζωντανά") και άλλες πολλές εκπλήξεις που δεν θα θέλαμε να αποκαλύψουμε για να μην χαλάσουμε την μαγεία αν τυχόν παρευρεθείτε.

Όλα καλά με το De La Guarda, οκ το "Καλύτερο και από το σεξ" σλόγκαν με το οποίο προωθείται είναι μάλλον υπερβολή και το μόνο πραγματικά μελανό σημείο του είναι μάλλον η τιμή ( 45€ χωρίς δυνατότητα φοιτητικού εισιτηριου). Αν σας ενδιαφέρει να δείτε μια καλή και πρωτότυπη μουσικοχορευτική παράσταση και μπορείτε να δώσετε τα χρήματα μην το χάσετε, απλώς θυμηθείτε πριν πάτε να μην βάλετε τα " καλά" σας ρούχα...

Links
De La Guarda (off.site)
Αθηνόραμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου