Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2008

3 From 1 At 5: Live this ...ΠΣΚ!

by lkrory21
ή αλλιώς.... Λονδίνο γίναμε! (...λέμε τώρα). Απ' όλα έχει ο live μπαξές αυτό το ΠΣΚ και όλοι οι nerd μουσικόφιλοι αναμένεται να ρίξουν υπερωρίες! Χα!

1.PPP - '50 Ways To Leave Your Lover' [Live At Cargo in London]



Το ντουέτο των Waajeed και Saadiq μαζί με τον Coultrain και την Karma Stewart στα φωνητικά απόψε (3/10/2008) στο Soul Stereo στις 23:00 για ωραία "διαγαλαξιακή" soul! Μαζί τους και οι "δικοί μας" Loot DJs , Petit Bear και Phoebus. Είσοδος ελεύθερη.

2.M83 - 'Graveyard Girl'



Μόνος του εδώ και καιρό ο Antony Gonzalez συνεχίζει τα ηχητικά ταξίδια ως M83 και αυτή την φορά έχει βουτήξει στα 80s με το Saturdays=Youth. Αναμένονται ωραία πράγματα. Αύριο βράδυ (4/10/2008) στο Gagarin παρέα με τους Ion. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00 και τα εισιτήρια κοστίζουν 25€ (προπώληση).

3.R.E.M. - 'Man-Sized Wreath'



Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια για τους Αθηναίους από την Georgia. Μας έρχονται την Κυριακή 5/10 στο Καλλιμάρμαρο στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την έναρξη του MTV.Gr παρέα με τους Kaiser Chiefs, Gabriella Cimli και ...ουφ... C:Real. Πάντως και την άλλη φορά που μας είχαν έρθει πάλι είχαν άσχετο support (Πυξ Λαξ) και όλο το κοινό να ρίχνουμε (υπομονετικά ... περιέργως! Σε ακόμα πιο παλιές εποχές θα έφευγε κουτάκι και μπουκάλι που θα σκοτείνιαζε ο χώρος!) τον ύπνο του δικαίου μέχρι να βγούν οι R.E.M. Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:30 και η συναυλία ξεκινά στις 19:30. Είσοδος ελεύθερη. Ξηρά τροφή, υπνόσακκος και άλλα είδη επιβίωσης προαιρετικά αλλά έχετε υπ' όψιν σας ότι μάλλον όποιος ...μιλά ελληνικά θα είναι γύρω ή μέσα στο Καλλιμάρμαρο!

Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου