Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

Proper Songs...

by lkrory21
Έτσι ακριβώς χαρακτήρισε ο David Byrne τα τραγούδια που έφτιαξαν με τον Brian Eno για το Everything That Happens Will Happen Today (2008) που κυκλοφορεί ανεξάρτητα εδώ και λίγο καιρό μέσω του αντίστοιχου site και έτσι ακριβώς είναι... proper songs!


Μισό τέταρτο του αιώνα και βάλε μετά το ιστορικό - αν - και - όχι - και - τόσο - πρωτοπόρο - στην - χρήση - των - samples - όσο - θρυλείται - αλλά - ωστόσο - απολαυστικότατο (!!!) My Life In The Bush Of Ghost (1981, Virgin/EG), οι δύο μεγάλοι ...μάστορες ξανασυναντιούνται και τα αποτελέσματα είναι παραπάνω από καλά (δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο!).

Μπορείτε φυσικά να το διαπιστώσετε και μόνοι - μόνες σας μιας και στον embedded player που ακολουθεί έχετε την δυνατότητα να τσεκάρετε όλα τα tracks του δίσκου. Το άλμπουμ δεν διατίθεται μεσώ δισκογραφικής (= μετά τους Radiohead, τον Saul Williams, τους Nine Inch Nails, κλπ, τα παραδείγματα πληθαίνουν!) αλλά άμεσα και μόνο μέσα απο το site τους σε ψηφιακή μορφή (MP3 + FLAC μαζί με το artwork και pdf booklet στα 8.99$) και σε cd (κανονική και deluxe edition, 11.99$ και ... ουφ ....69.99$ αντιστοίχως) με αποστολή μετά τις 30/11 αλλά τουλάχιστον έρχεται άμεσα για download το MP3/FLAC bundle, πάλι καλά!

Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!

Links:
Everything That Happens Will Happen Today (off.site)

Everything That Happens Will Happen Today (Wikipedia)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου