Σάββατο 9 Μαΐου 2009

'School's Out' για τους βο(υ)λευτές μας!

by lkrory21
Με μια κίνηση ματ - χλωρινή κλινέξ (αφού έτσι παραγράφησαν και όλες οι κακές πραξούλες των τελευταίων ετών) ο ..."καταλληλότερος" και "ραφηνατός" "πρωθυπουργός" μας έκλεισε το μαγαζί ...ε ...την βουλή δηλαδή εψές αργα και έτσι από σήμερα οι βο(υ)λευτές μας, πεντακάθαροι και αστραφτεροί και πιο τίμιοι από ποτές, είναι ήδη με τα μπρατσάκια στις αμασχάλες και έτοιμοι για τις παραλίες! Σούπερ! Άρα το υπερκλάσικ άσμα του Vincent από τα μακρινά 70s είναι, νομίζουμε, το αρμοδιώτερον και τους το αφιερώνουμε:


Μάλιστα μες στην πρεμούρα να κλείσει το μαγαζί, εξέχασαν ότι είχαν κανονίσει κάτι δουλειές την επόμενη εβδομάδα αλλά δεν πειράζει! Άφεριμ! Επίσης από την φουριά για τις πρόωρες διακοπές ξέχασαν πως ένα από τα παιδάκια, ο Χρηστάκης ντε!, έφυγε λόγω άσχημών νέων που έρχονται από Γερμανία -από ότι ακούγεται- και έχουν μείνει, υποθέτουμε για πρώτη φορά τα τελαυταία χρόνια - αν έχει ξανασυμβεί τέτοιο πράμα ever, μόνο 299! Γουάου!

Τώρα συνταγματολόγοι ή νομικοί δεν είμαστε για να εκφράσουμε γνώμη αν ήταν νομότυπο, νόμιμο (και άρα "ηθικό" κατά την γνωστή ρήση), "σχεδόν πάντα" έτσι γίνεται ή είναι όντως "θεσμική εκτροπή" όπως λένε τα παιδάκια με τις πράσινες στολές που ακονίζουν παράλληλα μαχαίρια και πηρούνια -μιας και κατά τα φαινόμενα θα αναλάβουν σύντομα το μαγαζί ε... την διακυβέρνηση της χώρας- οπότε το αφήνουμε στην κρίση σας... πάντως μόνο "σεμνό και ταπεινό" δεν το λες όλο αυτό.

Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!

Φώτο: Στιγμιότυπο από το πάρτυ αποχαιρετισμού που έλαβε χώρα στην Βουλή την Παρασκευή το βράδυ.


.

1 σχόλιο: