Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2006

Notes From The Digital Underground #27: Arrial

by lkrory21
Arrial - For The Love (Autoplate, 2006)

Ένα ακόμα πολύ καλό net album, της πιο αναγνωρίσιμης και γνωστής netlabel Thinner \ Autoplate αυτή τη στιγμή, που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2006. Το άλμπουμ λέγεται For The Love [APL038] και είναι η δεύτερη κυκλοφορία στην Autoplate
για τον βρεττανό κιθαρίστα / παραγωγό Arrial μετά το This Is My Beauty, Show Me Yours (APL026) του 2004.

To For The Love είναι ένα όμορφο χαλαρό στα όρια του chill out άλμπουμ 9 κομματιών και συνολικής διάρκειας 38 λεπτών με κύριο άξονα χαλαρές όμορφες μελωδίες από την κλασσική κιθάρα του Arrial πάνω σε ένα μη - ενοχλητικό "ηλεκτρονικό" background φτιαγμένο σε drum machines και samplers.

Ανάμεσα στις δικές του συνθέσεις (μια από τις οποίες έχει τίτλο 'Marpaksses' δηλαδή M' άρπαξες - Αλήθεια!) o Arrial περιέλαβε στο For The Love και δύο (εμπνευσμένες!) μετεγγραφές γνωστών hits. To ένα είναι το 'No Good (Start The Chill)' {ναι, ναι καλά μαντέψατε, βασίζεται στο 'No Good (Start The Dance)' των Prodigy!} και το άλλο είναι το 'I Predict A Quiet (Spanish Dub)' που βασίζεται στο ... 'I Predict A Riot' των καλόπαιδων από το Leeds που ακούνε στο όνομα Kaiser Chiefs, οι οποίοι από αύριο δίνουν συναυλίες (υπερτιμημένες και πανάκριβες! Μην τα ξαναλέμε!) στην χώρα μας.

Εν κατακλείδι το For The Love δεν είναι το άλμπουμ που θα σας ...ξετινάξει στο χορό αλλά ένα όμορφο chill out ταξίδι γεμάτο μελωδίες από κλασσική κιθάρα. Εδώ στην αντίστοιχη σελίδα της Autoplate μπορείτε να βρείτε τα mp3's και το artwork για 'κατέβασμα' δωρεάν ενώ εδώ ή δεξιά στο τμήμα Mp3 Of The Week μπορείτε να κατεβάσετε ως δείγμα το 'I Predict A Quiet (Spanish Dub)'.

Tracklist:
1. Tomorrow I 'll Start My Homework
2. I Predict A Quiet (Spanish Dub)
3. Around
4. Scribble
5. Marpaksses
6. Bitch, Where's The Guns?
7. No Good (Start The Chill)
8. Terminal 4
9. Farewell Again

LINKS:
Arrial (MySpace)
For The Love (Autoplate)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου