Πέμπτη 16 Ιουνίου 2005

by lkrory21
Μία μικρή σύγκριση:
85.000.000 ευρώ η αξία των ποδοδσφαιριστών της Εθνικής Ελλάδος.
380.000.000 η αξία των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Βραζιλίας....
Τα περαιτέρω απόψε το βράδυ στη Λειψία στις 21:45(ώρα Ελλάδος).

(Wanted Dead Or A)LIVE
G.Fest 15/6 Queens Of The Stone AgeΑνοιχτό Γήπεδο Beach Volley.

Βρέθηκαμε λοιπόν στην εναρκτήρια συναυλία του υπερ-φιλόδοξου σχεδίου της Astra/Gagarin χθες βράδυ. Δυστυχώς φτασαμέ αργά στον χώρο και χάσαμε τους Eagles Of Death Metal (όποιος τους είδε ας στείλει review στο e-mail). Η προσέλευση του κόσμου μάλλον απογοητευτική καθώς δεν πρέπει να ξεπεράσαμε τα 1500 - 2000 άτομα παρόντα στο χώρο. Ο δε χώρος δεν νομίζουμε ότι ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και στις περιγραφές του avopolis. Μελανότερο σημείο μάλλον η σκηνή και αποσταση από το κεντρικό τερραίν στο κέντρο(εκεί βρίσκεται και η κονσόλα με τους ηχολήπτες, κλπ) το οποίο βρίσκεται στα 30-50 μέτρα μακρία και είναι περίπου 70εκ(!!) υποβαθμισμένο. Το αποτέλεσμα να δημιουργέιται ενα σημαντικό κενό στο χώρο που δημιουργεί συνωστισμό ακριβώς μπροστά από τη σκηνή (ακόμα και με την μικρή σχετικά προσέλευση κόσμου). Η άμμος κάτω δημιουργεί σύννεφα σκόνης και θυμίζει παλιές καλές εποχές Φρεαττύδας. Τα υπόλοιπα του χώρου (περίπτερο Sonik, PMW, μια έκθεση τέχνης, κλπ) δεν τα περιηγηθήκαμε(ακόμα). Στα θετικά του χώρου η εύκολη πρόσβαση και το εύκολο σχετικά parking. Δεν καταλάβαμε γιατί είναι στημένα τα containers πίσω από την σκηνή.
Στο μουσικό μέρος τώρα οι ...Queens παίξανε δυνατά σε ένα Mix τραγουδιών από το τελευταίο καλό αλμπουμ "Lullabies To Paralyze" και παλαιότερων "επιτυχιών" ξεσηκώνοντας μεγάλο μέρος του πλήθους ενώ βγήκανε και για δύο encore. Ενα καλό δυνατό "σφιχτό" rock σετ που, κατα την προσωπική μας πάντα άποψη, του έλειπε ένα click για να απογειωθεί. Γενικότερα ότι έγινε και στους Chemicals αλλά σε άλλο ύφος. Δηλαδή έπαιξαν πολύ καλά, άρεσαν στον κόσμο, δεν απογοήτευσαν σε κανένα επίπεδο απλά έλειπε "κάτι", αυτή η αδιορατη μαγική στιγμή μιας συναυλίας που εκτοξεύει την αδρεναλίνη και τα συναισθήματα στην στρατόσφαιρα.
Τελος καλό όλα καλά για την πρώτη επίσημη του G.Fest. Ραντεβού το Σάββατο στην πρώτη εμφάνιση των Kraftwerk εν Ελλάδι αν και τα νέα από την προπώληση δεν είναι και τόσο ευοίωνα. Θα δείξει...

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ:
Στο MIC έχει ξεκινήσει ένα πολύ καλογραμμένο εκτενέστατο αφιέρωμα στους 20 πιο επιδραστικούς δίσκους Ηλεκτρονικής Μουσικής. Δείτε εδώ την εισαγωγή, εδώ από το 1 έως το 5 και εδώ από 6 έως το 10.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ:
Παρασκευή 17 Ιουνίου:
AMBIENTRANCEDELIKA στην Πολυτεχνειούπολη(είσοδος από Κατεχάκη) από 10μμ και μετά. Είσοδος ελεύθερη. Το γνωστο electronic party (πρώην Electro Free Festival) της ομάδας KENO ΔΙΚΤΥΟ.

Σάββατο 18 Ιουνίου:
KRAFTWERK LIVE στο G.Fest (Ανοιχτό Γήπεδο Beach Volley). Τιμή(προπώληση): 40€

Αυτά, προς το παρόν!
See Ya In The Pit!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου