Τετάρτη 29 Ιουνίου 2005

On The Road to G.Fest

by lkrory21
Απόψε η G.Φίεστα στο Ανοικτό Γήπεδο Beach Volley στο Δέλτα Φαλήρου και απ' ότι φαίνεται έχει παέι καλά στην προπώληση και θα έχει κόσμο. Σίγουρα βοήθησε και η σχετικά χαμηλή τιμή προπώλησης (20€). Αν δεν το έχετε μάθει από αλλού, ορίστε το line-up και οι ώρες εμφάνισης όπως παρουσιάζονται στο www.avopolis.gr:

18.45 – 19.30 The Earthbound
19.45 – 21.00 Tonino Carotone
21.15 – 22.30 Χειμερινοί Κολυμβητές
22.45 – 00.45 Θανάσης Παπακωνσταντίνου
01.00 – ? Skatalites

Δείτε και εδώ οδηγίες για το πως θα φτάσετε στον χώρο. Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:00.

Λίγο αργά δεν μας πέφτουν για εργάσιμη οι Skatalites? Επίσης δεν θα ήταν καλύτερα οι Skatalites να έβγαιναν μετά τον ...πολυαγαπημένο Tonino (ο οποίος τον χειμώνα βγήκε "κομμάτια" στη σκηνή του Gagarin και μίλαγε μόνο στα... Καταλανικά!) που είναι και πιο "συγγενείς" μουσικά. Πάντως προσωπικά περιμένουμε εναγωνίως την εμφάνιση του Θανάση Παπακωνσταντίνου! Είδομεν...

Και μια και είμαστε στον αστερισμό G.Fest και Avopolis δείτε εδώ περίληψη και εδώ ολόκληρη την συνέντευξη του ιδιοκτήτη της Gagarin/Astra και σκηνοθέτη Νίκο Τριανταφυλλίδη που έδωσε online χθες τ' απόγευμα στο Avopolis.

Από Παρασκευή ξεκινά στο τεχνολογικό πάρκο Λαυρίου και το 2o Synch Festival, το μόνο ίσως φεστιβάλ που προσομοιάζει σε φεστιβάλ του εξωτερικού με 4 διαφορετικές σκηνές, πολλές παράλληλες δραστηριότητες (video art,internet art κλπ). Στο μουσικό τομέα,σαφώς και κινείται σε πιο πειραματικούς δρόμους σε σχέση με τα άλλα δύο (rockwave, g.fest) και αυτό ίσως του "κοστίσει" σε προσέλευση(πέρισυ δεν πήγε καθόλου καλά οικονομικά). Στα θετικά και η σχετικά χαμηλή τιμή τριημέρου (70€) μιας και υπάρχουν πάνω από 60 καλλιτέχνες/DJ's σε τέσσερις σκηνές.

See Ya In The Pit!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου