Παρασκευή 28 Απριλίου 2006

A Little Bit Of This A Little Bit Of That...

by lkrory21
"...I would rather eat my own testicles than reform The Smiths. And that's saying a lot for a vegetarian".Τάδε έφη Morrissey στην πολυσέλιδη συνεντευξή του στο τελευταίο και ανανεωμένο αισθητικά UNCUT. Σωστός μεν αρκεί αν αυτοδιαψευστεί όταν γεράσει και άλλο.Πάντως το Ringleader Of The Tormentors δεν είναι καθόλόυ άσχημο. Καλά το πάει στα γεράματα ο γερό-Moz.

Επίσης, μιας και είμαστε στην κατηγορία ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ, στην αναφορά του Uncut για νέο δίσκο και περιοδεία των The Who, έξυπνα έχουν βάλει τίτλο-λογοπαίγνιο: "I hope to tour before I get old". Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις!(έτσι γράφεται;)

Παρεπιπτόντως δίσκος του μήνα (δικαιωματικά) στο εν λόγω περιοδικό το πολυ καλό At War With The Mystics των Flaming Lips ο οποίος τελευταίως βρίσκεται συνεχώς στο repeat. Ο Wayne και η παρέα του στον τρίτο κατά σειρά άπαιχτο δίσκο (μετά τα The Soft Bulletin και Yoshimi Battles The Pink Robots). Θα παίξει και ένα (Un)Known Pleasures με την επιστροφή μας, ευελπιστούμε.

Δύο επίσης πολύ καλοί πρόσφατοι δίσκοι είναι η συλλογή The DFA Remixes, Vol.1 με εντυπωσιακά remixes των DFA σε Chemicals Brothers, Gorillaz, κλπ αλλά και η ελληνικής προέλεύσεως διπλή συλλογή The World Of Shigeru Umebayashi, αναδρόμή στην 20χρονη καριέρα του κινηματογραφικού συνθέτη Shigeru Umebayashi (IMDB, Wikipedia) εκ της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου. Αν δεν τον γνωρίζετε σαν όνομα, σίγουρα γνωρίζετε την μουσική του από τα 2046, In The Mood For Love, κλπ. Τσεκάρετε τα και τα δύο!

Από αύριο, το παρόν blog θα κάνει άλλο ένα break διάρκειας μιας εβδομάδας και κάτι, μιας και ο υποφαινόμενος θα βρίσκεται από το μεσήμερι και έπειτα στην πρωτεύουσα της πάλαι ποτέ Αυστροουγγρικής Αυτοκρατορίας. Παίζουν διάφορα πράγματα εκεί στην όμορφη Βιέννη, ελπίζουμε να τα προλάβουμε όλα.

Για αρχή το Donau Festival στην πόλη Krems με πολλά ονόματα όπως Faust, Dresden Dolls, Wolf Eyes, Architecture In Helsinki, Peaches, κλπ σε τρία παρασκευοσαββατοκύριακα(!). Ανήμερα της πρωτομαγιάς Buzzcocks (με εισιτήριο μόλις 11€, ακούν οι έλληνες διοργανωτές, ε;) ενώ αργότερα το ίδιο βράδυ φυσικά στο Flex για την πιο γνωστή dub ομάδα της Ευρώπης και τις θρυλικές δευτεριάτικες DUB CLUB νύχτες. Και άλλα πολλά πολλά... Αν βρεθείτε εκεί γύρω και εσείς, κερνάμε και μπύρα!

"ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΜΕ ΤΟ Κ.Κ.Ε. ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΙΠΑΛΗ!"

Για όσους-ες παραμείνουν στο κλείνον άστυ την ημέρα της πρωτομαγιάς κάντε μια βόλτα (από τις 17:00 και έπειτα) από το Kinky (Αβραμιώτου - όπισθεν Αθηνάς 12) για ένα Labour Day Party: Barry Humbert VS The Drude VS Xanthippi. Αν πάτε με πόστερ του Στάλιν, του Λένιν, της Αλέκας ή άλλων μεγάλων μορφών του Κομμουνισμού κερνάνε και ποτό! Δείτε και εδώ (προς το τέλος...). Και μια και αναφέραμε τον φίλο The Drude, στο post αυτό αναφέρει τυπικό διάλογο γνωριμίας στο Blogger Party:

"Hello!!!"
"...hmmm hello?"
"who are you?"
"Who am I?"
"What is your blog?"
"I am ... (a blog that I haven't ever read and probably i don't want to find out)" "Well, I am TheDrude, you don't know me...."
".... help me a bit..."
"I write mainly in english about music and shit..."
"...." (and then he/she runs off to someone else)

Για αντικαταστήστε το the drude με τα δυσπρόφερτα lkrory21 και/ή hauptpunkte και αντιλαμβάνεστε πόσο επιπλεόν δυσκολεύει ο διάλογος!!! Χα!

Αυτά προς το παρόν, τα λέμε σε μια εβδομάδα και κάτι!

See Ya In The Pit...

Υ.Γ. To blogspot κάνει κάτι μανούρες τελευταία! Ουφ!

1 σχόλιο:

  1. Χα! Κρίμα που δεν ανεβαίνεις να τα λέγαμε και εκεί πίνοντας καμμιά αυστριακή μπύρα! Καλά να περάσετε την Πρωτομαγία εκεί στο Kinky!

    ΑπάντησηΔιαγραφή