Δευτέρα 4 Ιουνίου 2007

No Censorship....

by lkrory21
Tο ζήτημα είναι σοβαρό για να το κάνουμε... μούγκα.




Τα περί της Art Athina και της αποκαθήλωσης έργου, σύλληψης του διευθυντή της και όλα αυτά τα φαιδρά τα ξέρετε ήδη, αν όχι εδώ (in.gr), εδώ (vlemma.wordpress.com) και εδώ (Μ.Hulot) για τα περαιτέρω...


Το έργο δεν το έχουμε δει (γιατί η καλλιτέχνις ή άλλος δεν το ανεβάζουν στο Youtube να γίνει χαμός στο ίσωμα; Έχει να πέσει e-mail και embedding σε blogs που θα πάει σύννεφο!) και άρα κρατάμε επιφύλαξεις ως προς την ποιότητα, τον υποτιθέμενο στόχο του, κλπ, κλπ. Το πρόβλημα όμως εδώ είναι η λογοκρισία.


Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη πράξεις αντίδρασης στην λογοκρισία στις οποίες μπορείτε να συμμετάσχετε (εφ όσον συμφωνείτε βέβαια):


1. Το blog http://artlogokrisia.blogspot.com/ όπου μπορείτε να στείλετε επώνυμο e-mail στην διεύθυνση artlogokrisia@gmail.com για να συνυπογράψετε ως συνδημιουργοί του έργου ή αν είστε καλλιτέχνης να συμμετάσχετε με έργα σε αυθόρμητη έκθεση διαμαρτυρίας από σήμερα μέχρι την Πέμπτη 7/6 στο Μεταξουργείο.


2. Ας Μας Συλλάβουν Όλους. E-mail (πχ εδώ) που κυκλοφορεί σε διάφορα blog και το οποίο επίσης καλεί να στείλετε επώνυμο e-mail σε συγκεκριμένη διεύθυνση (asmassilavounolous@yahoo.gr) για να συνυπογράψετε επίσης ως δημιουργοί του επίμαχου έργου με ότι συνέπειες μπορεί να έχει αυτό!



Διαλέγετε και παίρνετε...
...αλλά κάτι πρέπει να γίνει έτσι;





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου