Παρασκευή 6 Ιουλίου 2007

Can I have TOOL again? Yes, you can...

by lkrory21
Ναι, είναι γεγονός...

Μόλις εννέα μήνες μετά την ανεκδιήγητη διοργάνωση της 16ης Δεκέμβρη 2006 στην king size παράγκα (βλέπε Ολυμπιακό Γήπεδο Ξιφασκίας) του Ελληνικού, η Didi Music ξαναφέρνει τους Tool για μια ακόμα συναυλία στην χώρα μας, την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου στο Terravibe στην Μαλακάσα. Κάτι παραπάνω από ευχάριστη και η τιμή του απλού (φθηνότερου) εισιτηρίου που θα κοστίζει μόλις ...25€ (PL3, Ορθίων - Γενική Είσοδος) ! Ναι, λιγότερα και από τις Cocorosie στο Θέατρο Ρεματιάς ή από μια τυπική συναυλία ονόματος μικρού - μεσαίου μεγέθους στο Gagarin ή άλλους κλειστούς χώρους!!!

Για την ιστορία, οι υπόλοιπες κατηγορίες εισιτηρίων κοστίζουν 40€ (PL2, ορθίων, Pitch Area) και 50€ (PL1, ορθίων, διακεκριμένη περιοχή) αντίστοιχα.

Έχουμε κράξει ουκ ολίγες φορές από εδώ όλες τις διοργανώτριες εταιρείες για όλα τα κακώς κείμενα (τιμές, κακές διοργανώσεις, επιλογές ονομάτων, κλπ) αλλά αυτή τη φορά η Didi Music αξίζει πολλών συγχαρητηριών και ελπίζουμε ειλικρινά η κίνηση της αυτή να αποτελέσει την αρχή του κατήφορου των τιμών εισιτηρίων για όλες τις συναυλίες... Μόνο ώφελος για όλους θα είναι και τίποτε άλλο.

Άρα, όσοι χάσετε την πρώτη ευκαιρία να δείτε τους Pink Floyd των καιρών μας (έλα ξέρετε τώρα, οι γνωστές υπερβολές...) ζωντανά τον Δεκέμβρη, να η ευκαιρία! Μην την χάσετε και αυτή!

Υ.Γ. 1. Θα κάνουμε κάτι για τον ήχο, ε;
Υ.Γ. 2. Αυτή την φορά, ένεκα ανοικτού χώρου, δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με τα τσιγάρα, ε;

Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!

Links:
Tool (off. site)
Didi Music

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου