Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Endless Fields...

by lkrory21
Άλλη μια πολύ ενδιαφέρουσα κυκλοφορία δια χειρός Φανταστικών Ήχων (Fantastikoi Hxoi) το EP Απέραντα Χωράφια που δινότανε δωρεάν σε πρόσφατο πάρτυ του Mic.gr. Δυστυχώς δεν παρευρέθηκαμε στο πάρτυ για να το έχουμε στην κατοχή μας ως ενθύμιον αλλά ευτυχώς "ανέβηκε" (όχι μόνο του προφανώς!) for our own listening pleasure.

Χρησιμοποιώντας τον ίδιο τίτλο με κλασικό LP του Κώστα Τουρνά από το 1972, το νέο EP των FH περιλαμβάνει τις γνωστές space / ambient αναζητήσεις που μας άρεσαν και στο 'Κυρίαρχοι του Σύμπαντος', την φωνή της Βίκυς Λέανδρος στο 'Το Μυστικό', το ομώνυμο track του EP σε "κανονική" και 'Zwrz Ambient Mix' και άλλα τέτοια ωραία... Συστήνεται και αυτό ανεπιφύλακτα, βεβαίως - βεβαίως.

Ορίστε λοιπόν ένα δείγμα από το εν λόγω EP...

Fantastikoi Hxoi - 'Το Μυστικό'
(mp3)
Απέραντα Χωράφια, 2009


...ενώ έχουμε και ένα δώρο για εσάς (λόγω Μ. Εβδομάδας, Χα!)...

...Ακολουθεί σε mp3, απευθείας "ριπαρισμένο" από το αυθεντικό LP!, η εκτέλεση στο 'Το Μυστικό Μου' (='Something's Gotten Hold Of My Heart', Gene Pitney / Marc Almond / κλπ.) από το πρωτο της ελληνικό LP στην Philips της συμπαθεστάτης τότε και με ωραία φωνή -μετέπειτα όμως "βαρώνη" (!!!), αντιδήμαρχος στον Πειραιά και υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ(αούα!)- Βίκυ Λέανδρος ή μάλλον ...Φον Ρουφφίν πλέον.

Βίκυ Λέανδρος - 'Το Μυστικό Μου' (mp3, vinyl rip by lkrory21)
Βίκυ, 1968.

Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!


Links:
Fantastikoi Hxoi (blogspot)
Απέραντα Χωράφια (download via Bug In The City blog)
Βίκυ Λέανδρος (wikipedia)

Φώτος:
1. In The Heart Of Tarantula Nebula (NASA)
2. Το εξώφυλλο του EP Απέραντα Χωράφια.
3. Λεπτομέρεια από το οπισθόφυλλο του LP Βίκυ (1968, Philips)





.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου