Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2010

Warpaint

by lkrory21
Warpaint: Μια τετράδα από κοριτσόπουλα από την ..."πόλη των Αγγέλων" που υπάρχει από το 2007 αλλά τελευταίως ταράζει λιγο τα νερά της indie σκηνής και θεωρούνται μεγάλες ελπίδες για το μέλλον. Ήδη υπέγραψαν στην Rough Trade και "αυτή την στιγμή που μιλάμε" ηχογραφούν το ντεμπούτο LP τους ενώ πρόκειται να πραγματοποιήσουν περιοδείες (αχεμ, στις ΗΠΑ) με Yeasayer και Akron/Family. So far so good...


Έχουν κυκλοφορήσει μόλις ένα EP, Exquisite Corpse (Οκτώβριος 2009) με την βοήθεια του John Frusciante στην μείξη παρακαλώ(!), ως τώρα μέσω της Manimal Vinyl με έξι όμορφα midtempo indie τραγούδια εκ των οποίων ξεχωρίζει σαφώς το 'Billie Holiday' -αφιερωμένο στην μεγάλη τραγουδίστρια- όπου ενσωματώνεται περίφημα και το 'My Guy' της Mary Wells.


Ορίστε λοιπόν οι Warpaint να εκτελούν ακουστικά σε εξωτερικό χώρο το 'Billie Holiday' (via Athens Soundies):...εδώ το "επίσημο" video του 'Stars' από το ίδιο EP:...ενώ αν θέλετε, κατεβάζετε το 'Billie Holiday' σε mp3 μέσω του Better Propaganda.

Για να δούμε τι θα δούμε...

Αυτά προς το πάρον...
...See Ya In The Pit!

Links:
Warpaint (Myspace)


.

1 σχόλιο:

  1. Καταπληκτικό track το Billy Holiday,αλλά το υπόλοιπο ep δεν με ενθουσίασε,θα του δώσω μία ευκαιρία όμως μιας και το προτείνεις εσύ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή