Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

#DHDJ2010: Let the games begin!

by lkrory21
Με αυτά και αυτά έφτασα σε μια εικοσάδα για φέτος. Ουφ!
Πολλές ε-ξ-α-ι-ρ-ε-τ-ι-κ-έ-ς μουσικές που άκουσα και απόλαυσα πολύ φέτος δεν γινόταν να βρουν κάποιο δρόμο προς το Top20 γιατί κυκλοφόρησαν σε EPs ή 12ίντσα ή δωρεάν και μη Bandcamp downloads μικρής διάρκειας*, κλπ. Ενδεικτικά και μόνο: Balam Acab, Korallreven, Games, Laurel Halo, CFCF, Zola Jesus, LA Vampires, Nite Jewel, Demdike StareJames Blake, Jamie Woon, oOoOO, A Made Up Sound, Girl Unit, κλπ

Έτσι μείναμε με τα άλμπουμ (ότι και αν αυτό σημαίνει πια στην μετά-Napster εποχή) αλλά και πάλι η επιλογή ήταν πολύ πολύ δύσκολη καθώς φέτος είχαμε πολλά καλά άλμπουμ σε πολλά είδη (επίσης ότι και αν αυτό σημαίνει πια...). Θα ξεκίνησω ευθύς αμέσως με το #20 και μέχρι τις 20 Δεκέμβρη, παράλληλα με την καθημερινή ψυχαναγκαστική αλλά απολαυστικότατη ανάρτηση του Top 20 countdown, θα υπάρξουν -αν βρεθεί χρόνος- και ενδιάμεσα posts με τα άλμπουμ που κατέλαβαν τις θέσεις 50-21, κάποια εικοσάδα ίσως με τα προαναφερθέντα EPs/Singles, κλπ.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τo tag #blogovision στο Twitter για τις καθημερινές εξελίξεις ενώ φέτος το "μάζεμα" όλων των αναρτήσεων των 91(!) συμμετεχόντων σε ένα feed κάνει ο Aggelosk (βλ. επίσης Tranzistor):


22 Δεκέμβρη περνάμε όλοι από το blog του διοργανωτή AllGone για την τελική κατάταξη και το επακόλουθο κουβεντάκι! Let the games begin!

Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!


* = Γενικότερα άλμπουμ κανονικής διάρκειας στο Bandcamp μετράνε. (προς Narita και Στράτο που μπερδεύτηκαν από την αρχική διατύπωση).

2 σχόλια:

  1. bandcamps metrane re poios to leei oti den???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χα χα μην μου αγχώνεσαι, μετράνε βεβαίως αν είναι πάνω από μισή ώρα διάρκεια όπως είχε πει και ο Στράτος. Δεν εννοούσα αυτό.

    Cheers!

    ΑπάντησηΔιαγραφή