Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

[Black Water]

by lkrory21
Για όποιον-α τσεκάρει τα τεκταινόμενα στο σύγχρονο r'n'b, δεν μπορεί, σίγουρα θα έχει πέσει κάποια στιγμή στην μόλις 20 ετών Tinashe (καν.ονομα  Tinashe Jorgenson Kachingwe) από το LA (με καταγωγή απ' το Kentucky) που έχει ήδη κυκλοφορήσει δύο mixtapes και έχει ήδη υπογράψει και στην RCA οπότε υποθέτω ότι στο μέλλον θα μας φλομώσουν στο πρόμο.

Τα δύο προηγούμενα mixtapes της "τσούπρας" (έκφραση που λατρεύει ο fantasmenios), In Case We Die και Reverie (2012) ήταν στα όρια του συμπαθητικού αλλά εκεί που προσωπικά και πραγματικά με "έψησε" και την έβαλα στο ραντάρ μου ήταν το εξαιρετικό 'Painted Faces' σε συνεργασία με τον καναδό παραγωγό Jacques Greene.

Το Black Water που μόλις έγινε διαθέσιμο για δωρεάν download (βλ. λινκ παρακάτω) είναι το τρίτο της mixtape λοιπόν και καλύτερο ως τώρα αφού ανεβαίνει αρκετά σκαλιά σε ποιότητα. 

Μεταξύ άλλων βρίσκουμε στους παραγωγούς των τραγουδιών τον Ryan Hemsworth (πανταχου παρών τελευταία και όχι αδίκως), το ντουέτο των INC. από το LA (κυκλοφόρησαν φέτος το ντεμπούτο τους No World στην 4AD), τον Boi-1da (μόνο σε εμένα δεν έχει κάνει παραγωγή αυτός), τον Dev Hynes (aka Blood Orange).κλπ ενώ περνάει μια βόλτα για μερικά verses και ο ανερχόμενος rapper/παραγωγός Travi$ Scott.

Tinashe - Black Water (free download)

2 σχόλια: