Κυριακή 25 Μαρτίου 2007

Τέσσερα;! Έλα και λίγα ήτανε...

by lkrory21
"Που πας ρε Καραμήτρο;" (αρχαιοελληνικόν απόφθεγμα)

Το χθεσινό αποτέλεσμα γιατί μας εκπλήσσει ή μας τσαντίζει; Δεν μπορώ να το καταλάβω... Αφού αντικατοπτρίζει απόλυτα το επίπεδο του ποδοσφαίρου που παίζεται στο Ελλαδιστάν. Αντέ, εντάξει χαρήκατε (χαρήκαμε) με το Euro 2004 με την σκανδαλώδη εύνοια που μας έδειξε ο θεός της μπάλλας. Ένα μπραφ, ένα πυροτέχνημα, μια πορδή ήτανε! Δεν πρόκειται να ξαναδούμε κάτι τέτοιο άλλωστε!

Τώρα που είδαμε την πραγματική μας αξία ας το βουλώσουμε πια, ας πάρουμε τα τσαρούχια στο χέρι, ας βάλουμε την μαραζωμένη πια π....α μέσα από την φουστανέλα, ας βάλουμε τα κοντάρια των σημαιών εκεί που ξέρουμε και ας γυρίσουμε με την ουρά στα σκέλια πίσω στους "γάβρους", στις "κότες", στους "πελάτες", στα "χανούμια", στους "βάζελους", στα "(μ)παόκια", στους Γκαγκατσηδες, στους Τάκηδες, στους Ατρόμητους, στα Αλκαζάρ και στις 15 "βαμμένες" αθλητικές κ...φυλλάδες! Αφού μέχρι εκεί μπορούμε.

Όσο για τα τεκταινόμενα της εξέδρας... Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί απορείτε; Αφού ο φραπονεοέλληνας είναι ότι χειρότερο κυκλοφορεί εδώ και πολλά χρόνια σε ευρωπαϊκή φάρα, στο γήπεδο περιμένατε να δείξει σοβαρη και αξιοπρεπή παρουσία; Μπούχαχα, που λέει και γνωστός blogger!

Ε, δείτε και αυτό το άρθρο, λέει όλα τα παραπάνω και ακόμα καλύτερα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου