Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2007

Στο Μέλλον...

by lkrory21
Άργει βέβαια ακόμα (δυστυχώς)... αλλά ήδη ανακοινώθηκαν οι πληροφορίες (tracklisting, εξώφυλλο) για το πολυαναμενόμενο (για μας τέλοσπάντων!) δεύτερο άλμπουμ των Black Mountain από την Jagjaguwar, φυσικά! Πάνε ήδη 2 1/2 χρόνια από το ομώνυμο και εκπληκτικό ντεμπούτο τους και 2 ακριβώς (Νοέμβριος 2005) από τότε που τους είδαμε ζωντανά και παρέα με τους Dead Meadows στο Knaack στο Βερολίνο.

O τίτλος του άλμπουμ είναι In The Future, θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιανουραίου 2008 και το εξωφυλλό του ένα άψογο και τελείως 70s prog rock style κομψοτέχνημα (sometimes you CAN judge a book by it's cover!):
Το tracklisting του In The Future όπως έχει ανακοινωθεί είναι το εξής:

01. Stormy High
02. Angels
03. Tyrants
04. Wucan
05. Stay Free
06. Queens Will Play
07. Evil Ways
08. Wild Wind
09. Bright Lights
10. Night Walks

Σύμφωνα πάντως με την ανακοίνωση της Jagjaguwar το In The Future: "possesses immense breadth, seamlessly showcasing short and classic folk-pop gems along with driving modern rock masterpieces, peaking with 'Bright Lights', a seventeen-minute multi-dimensional opus that gives Pink Floyd's "Echoes" a run for its money". Όχι και άσχημα!

Επιπλέον οι Black Mountain πρόκειται να κυκλοφορήσουν ένα 12ίντσο με δύο αποκλειστικά tracks ('Bastards Of Light' / 'Thirteen Walls) που θα πωλείται αποκλειστικά στην επερχόμενη περιοδεία τους που ξεκινά σήμερα στο Bloomington της Indiana και τερματίζει με την εμφάνιση τους στο Portishead All Tomorrow's Parties στις 7/12/2007 στο Minehead της Γηραιάς Αλβιώνας.

Ναι, φυσικά και δεν υπάρχει πέρασμα από τα μέρη μας... εδώ συγκρότηματα υπερεπιτυχημένα και με ιστορία 15 χρόνων μαζεύουν δεν μαζεύουν 2500 άτομα, στους Black Mountain θα κολλήσουμε;

Το εν λόγω 12ίντσο λοιπόν θα περιέχει κουπόνι με κωδικό που θα δίνει πρόσβαση στο site των Black Mountain για προακρόαση του άλμπουμ! Άρα πρέπει να παρακαλέσουμε / δωροδοκήσουμε / απειλήσουμε / εκβιάσουμε την Uma που κατοικοεδρεύει πλέον εις την Λόνδρα για φέτος να κάνει την βόλτα της στις 5/12 στο Cargo όπου εμφανίζονται επίσης για να τους απολαύσει ξανά και να τσιμπήσει ένα δισκάκι (Ή μήπως να πάμε απευθείας εκεί?).

Anyway, υπομονή προς το παρόν και το ...μέλλον έρχεται.

Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!

Links:
Black Mountain (off.site)
Black Mountain (MySpace)
In The Future (Jagjaguwar page)

Φώτο 1: lkrory21 - Black Mountain @ Knaack (Berlin) 14/11/2007
Φώτο 2: Το εξώφυλλο του In The Future.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου