Πέμπτη 27 Μαρτίου 2008

Killer Quotes #17

by lkrory21
"Δεν μπορείς να αποκαλείσαι ψαγμένος και νέος Αθηναίος αν δεν έχεις τσιλιμπουρδίσει ή ποζάρει με το ποτήρι στο χέρι έξω από το Hoxton. Για μια περίοδο θεωρήθηκε το απόλυτο «place to be» της πόλης. Δεν έχεις πάει Hoxton, δεν έχεις κάνει ρεπορτάζ με θέμα το Hoxton, δεν ξέρεις πού είναι το Hoxton; Ε τότε τι διάολο κάνεις σε αυτή την πόλη;"

Αρθρογράφος στην σημερινή LIFO.

Σε λίγο θα μας διαγράψουν και από τα δημοτολόγια του Δήμου Αθηναίων και θα μας στείλουν με συνοπτικές διαδικασίες στον νομό Έβρου επειδή δεν ακολουθούμε τις προτροπές τους! Ήμαρτον! Η γκρίζα διαφήμιση, η ξιπασιά, ο επαρχιωτισμός σε όλο του το μεγαλείο και η lifestyle γραφή 15ετιάς και βάλε (α ρε άτιμε Κωστόπουλε) συνεχιζουν να συνθέτουν το σκηνικό όλων των free press (που αυξάνονται συνεχώς σε αριθμό χωρίς κανέναν λόγο και κυρίως ουσία) με ελάχιστες εξαιρέσεις αρθρογράφων και άρθρων.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/3/08 8:43 π.μ.

    Τα φρηπρες παρά τα ελάχιστα καλά που περιέχουν ενίοτε είναι ό,τι πιο ισοπεδωτικό και ομογενοποιητικό παίζει αυτή τη στιγμή. Προσωπικά έχω κόψει AV - LifO. Και όταν ακούω κόσμο να σπεύδει να τις πάρει σεληνιάζομαι άσχημα.

    Εδώ θα ήθελα δε να προσθέσω ότι το Bios είναι σύμφωνα με έναν μπλογκερ της LifO "ό,τι πιο ευρωπαϊκό έχει να επιδείξει η πόλη".
    Επιπλέον να θυμίσω και ένα φεστιβάλ Βερολίνου που είχε κάνει η ίδια εφημερίδα προβάλλοντας τα ίδια κλισέ: όλοι στο Βερολίνο ακούν ελέκτρο και είναι λατέρνατιβ κλπκλπκλπ.

    Το Γκάζι και του Ψυρρή είναι τα πιο δήθεν μέρη στην Αθήνα, ίσως πιο δήθεν και από το Κολωνάκι (απλώς αστικό - κυριλέ).

    Αλλά τα παραπάνω μαζί με τα γραφόμενα σε αυτό το ποστ δεν είναι ίδιον του Νεοέλληνος; Οπότε το "δήθεν" σε όλα τα επίπεδα αντανακλάται και σε "δήθεν" μέσα.

    Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ναι εχει αρχισει να γινεται τρομερα εκνευριστικο ολο αυτο το free press lifestyle. Μην τους παιρνει ολους η μπαλα, εννοειται υπαρχουν σοβαροι αρθρογραφοι και καλες προσπαθειες, στο χωρο, αλλα οπως τα ειπατε κι εσεις, ο περισσοτερος κοσμος στο Γκαζι, στα Hoxton και στα Booze στου Ψυρρη, (ο πληθυντικος οχι τυχαιος)και πολυ συχνα και στο bios, ειναι απειρως και εκνευριστικα δηθεν trendy alternative. Και μιλαμε για alternative στη σελιδα 15 πχ, ενω στη 16 γραφουμε για εστιατορια που θες ενα 60 ευρω για να φας. Τι εναλλακτικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1. lkory συμφωνώ απόλυτα περί Κωστόπουλου.

    2. k44. ο νέος ναός της πόζας και της επιτήδευσης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/3/08 11:36 μ.μ.

    Ω τι σύμπτωσις!Γενικότερα και κάπως πιο χαοτικά, τα γράφει ο Rain Falls στη γειτονιά μας
    http://backtomono.wordpress.com/2008/03/28/%ce%95%ce%b3%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%bd%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%ce%91%ce%b9%ce%bc/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια φορά πήγα στο Χόξτον και ξενέρωσα απίστευτα - ίσως η πιο κακή ποιότητα ήχου σε μαγαζί ever (έχω πάει σε ψαροταβέρνες με καλύτερο ήχο, έλεος!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Ikrory21 και λυπάμαι πραγματικά που τόσο χαρτί πάει χαμένο για να εκδίδονται lifestyle μπουρδοφυλλάδες σαν την Lifo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή