Τετάρτη 26 Μαρτίου 2008

A Place To Bury ...Walkmen?

by lkrory21
Για το Daytrotter και τα sessions αμερικάνικών indie ονομάτων που ανεβάζει τα έχουμε ξαναπεί. Ο μόνος λόγος που επανερχόμαστε είναι ότι Δευτέρα και Τρίτη ανέβασε δύο ιδιαίτερα Daytrotter Sessions που νομίζουμε ότι αξίζουν της προσοχής σας αλλά και ολίγον από το ...bandwidth της internet συνδεσης σας.

Την μεν Δευτέρα ανέβηκε ένα Daytrotter Session με τίτλο The Creature Of Man And His Endless Figuring Over Cursive Lines (!!) των νεοϋορκέζων indie rockers The Walkmen όπου διασκευάζουν τέσσερα τραγούδια του Leonard Cohen (ο οποίος κατα τα φαινόμενα θα μας επισκεφτεί το καλοκαίρι!), 3 από το Songs From A Room (1969, All Music Guide Link) και 1 από το Live Songs (1973, all Music Guide Link), ολα ακυκλοφόρητα.

Την μεν Τρίτη και ανήμερα της εθνικής παλιγγενεσίας μας (σνιφ, συγκινηθήκαμε!) ήρθε και άλλο δωράκι από το εν λόγω site με την μορφή ενός ακόμα Daytrotter Session από τους πολλά υποσχόμενους νεοshoegazers A Place To Bury Strangers αυτή την φορά, τίτλο - σιδηρόδρομο: The Blistering Is On The Outside, On The Inside And It's A Clean Burn (!!!), τρια tracks από το ομότιτλο περυσινό άλμπουμ τους και ένα ακυκλοφόρητο.

Όσοι πιστοί λοιπόν περάστε από το εν λόγω site για τα περαιτέρω... Ειδικά για την περίπτωση των Walkmen και τις διασκευές σε Leonard Cohen, μάλλον να βιαστείτε μιας και συνήθως στο Daytrotter αποσύρουν την δυνατότητα download στις διασκεύες μετά από ορισμένο διάστημα ή/και αριθμό downloads λόγω δικαιωμάτων προφανώς.

Links:
The Walkmen Daytrotter Session
The Walkmen (MySpace)
A Place To Bury Strangers Daytrotter Session.
A Place To Bury Strangers (MySpace)


Φώτο σπασμένου ενισχυτή από την Myspace σελίδα των APTBS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου