Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

(Un)Known Pleasures: Second Quartet EP

by lkrory21
The Liarbirds
Second Quartet EP (2008, self-release)


Ένα από τα πιο "αθόρυβα" αλλά πραγματικά καλά groups αυτού του ...πράγματος που ονομάζεται "ελληνική σκηνή", είναι οι συμπαθέστατοι Liarbirds. Αλλά αυτό το ξέρατε! Αυτό που ίσως δεν ξέρατε είναι ότι μόλις κυκλοφόρησαν το δεύτερο EP τους με τίτλο Second Quartet EP που έφτασε στα χέρια μας χάρη στην φίλη Ε (thanx!).΄

Περιλαμβάνοντας μόλις 4 και σχετικά μικρής διάρκειας κομμάτια (κανένα δεν ξεπερνά τα 4 λεπτά!) στον γνωστό και αναγνωρίσιμο 60s/70s μελωδικό Pop-Rock ήχο τους με τις ακουστικές και ηλεκτρικές κιθάρες να συμπλέκονται όμορφα με μπόλικα keyboards και ωραία φωνητικά. Αν και όλα τα τραγούδια στέκονται σε υψηλό επίπεδο, ξεχωρίζει το εναρκτήριο και αρκούντως ....κολλητικό 'Black & White'. Το μόνο μειονέκτημα του Second Quartet είναι η ...μικρή διάρκεια! Αλήθεια! Οπότε αναγκαστικά πρέπει να παίξει στο repeat!

Anyway, το εν λόγω EP με το απλό αλλά λειτουργικό artwork θα είναι διαθέσιμο προς πώληση από την επόμενη εβδομάδα όπως μας ενημερώνουν οι ίδιοι οι Liarbirds. Προς το παρόν μπορείτε να ακούσετε σε stream ολόκληρα και τα τέσσερα track του Second Quartet EP από την σελίδα τους στο Myspace και να πάρετε μια ωραία πρόγευση.

Tracklist
01. Black & White
02. Time Passes Plenty
03. Drivin' Away
04. Out Of Sight Out Of Mind

Links:
The Liarbirds (Myspace)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου