Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2008

3 From 1 At 5: MTV Music!

by lkrory21
Αφού αυτή η σειρά posts έχει "κλέψει" τον τίτλο από τον καιρό που το MTV έδειχνε μουσικά videos και όχι μια ατελείωτη σειρα από reality tv shows και αφού το MTV ξεκίνησε το site MTV Music όπου ο ατελείωτος κατάλογος απο videos που έχουν είναι διαθέσιμος, ορίστε τρία ιστορικά videoclips από το νέο site (αφού επιτρέπει το ...embedding) για να το γιορτάσουμε!

1. Buggles - 'Video Killed The Radio Star'
από το The Age Of Plastic (1980, Island)Εδώ ξεκίνησαν όλα. 1/8/1981, 12:01 και το πρώτο video clip εκπέμπεται από το νεοσύστατο τότε μουσικό κανάλι. Η ειρωνεία του τίτλου του τραγουδιού; Ασχολίαστη!

2. Michael Jackson - 'Billie Jean'
από το Thriller (1983, CBS)Το videoclip που, υποτίθεται, άνοιξε την πόρτα του MTV στους μαύρους καλλιτέχνες καθώς η CBS απείλησε με απόσυρση όλων των video των καλλιτεχνών της αν δεν το έπαιζαν.

3. Metallica - 'One'
από το ...And Justice For All (1988, Elektra)Οι Metallica βγάζουν το πρώτο τους videoclip το σωτήριον έτος 1989, διανθισμένο με σκηνές από την ταινία Johnny Got His Gun ('Ο Τζόννυ πήρε το όπλο του'). Πριν γίνουν κλαψομαρίες, όπως είδαμε και στο Some Kind Of Monster, και πριν αρχίσουν τις χαζομάρες τύπου 'The Unforgiven Part 2345'.

Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!

Links:
MTV Music
MTV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου