Κυριακή 25 Απριλίου 2010

[Πολύ κιθάρα....]

by lkrory21
Όντως πολύ κιθάρα είχε/έχει αυτό το Σ/Κ! Την επόμενη εβδομάδα λέω να ακούσω μόνο electronica ή reggae ή The Boy (που έβγαλε δεύτερο πολύ καλό δίσκο στην σειρά - κάτι που δεν περίμενα να πω ποτέ εγώ που -ας το πούμε κομψά- δεν συμπαθούσα και τόσο τo πρώτο σχήμα του) να καθαρίσει το αυτί λίγο... Anyway... Προχθές είδαμε Wooden Shjips παρέα με Nechayevschina στο AN Club (προς τυχόν Λαρισαίους-ες που διαβάζουν το παρόν blog, παίζουν σήμερα στο Stage Performances). Άλλοι γούσταραν πολύ ή πάρα πολύ (και εγώ μαζί!) το επαναλαμβανόμενο psychedelic / kraut / rock τους που σφυροκοπούσε μονότονα αλλά απολαυστικά επί μιαμιση ώρα, άλλοι τους βρήκαν βαρετούς... έτσι πάνε αυτά! Ορίστε δείγμα από την προχθεσινή τους εμφάνιση (via Cool Music Central):

Wooden Shjips - 'Loose Lips' (Live @ AN Club, Athens, GR)

Σήμερα τα πράγματα σκληραίνουν ακόμα περισσότερο με τους αμερικάνους Kylesa και Dark Castle (μαζί και οι "δικοί μας" Lucky Funeral) που εμφανίζονται στην Σφεντόνα (Λ.Αλεξάνδρας 22) - More info
Ορίστε και απόσπασμα από την περυσινή εμφάνιση των Kylesa στο περυσινό Rockwave με τους δύο drummer να σφυροκοπάνε ανελέητα και την Laura στο προσκήνιο με Black Flag μπλουζάκι!

Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου