Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

[Βορράς]

by lkrory21
Κάποιοι (όπως π.χ. ο inverted_a απ' το Seagazing) να λένε πως η χρονιά ουσιαστικά τελείωσε και πρέπει, σχεδόν ψυχαναγκαστικά, να αρχίσουμε να μαζεύουμε τις λίστες μας για τα tops αλλά έρχονται ακόμα και άλλα άλμπουμ όποτε να ...περιμεναμε λιγάκι ίσως; Ενδεικτικά και μόνο αύριο "κυκλοφορεί" το Age of Adz του Sufjan (ναι, ξέρω έχει διαρρεύσει βδομάδες τώρα, ε δεν το έχω ακούσει ακόμα!) ή στις 19/10 το ντεμπούτο με τίτλο North των Darkstar.

Και για τους δύο έχω εναποθέσει μεγάλες ελπίδες. Εντάξει ο πρώτος είναι εγνωσμένης ποιότητας αλλά και το synth pop/electronic τρίο των James Young, Aiden Whalley και James Buttery από το Λονδίνο μας έχει δείξει πολύ ελπιδόφορα δείγματα με τα singles τους στην Hyperdub (το υπερτέλειο 'Aidy's Girl Is A Computer' - περιλαμβάνεται και στο North) και αλλού όπως και με την διασκευή στους Human League που συνοδεύεται από εξαιρετικό βίντεο και για την οποία τα είπαμε μόλις πριν λίγες μέρες.
Προς το παρόν και από σήμερα μπορούμε να ακούσουμε το North των Darkstar σε stream από το npr.org (κλασικά!) για μια πρώτη, καλή γεύση είτε ολόκληρο είτε ξεχωριστά τα κομμάτια στο αντίστοιχο άρθο - παρουσίαση.

Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!

3 σχόλια:

  1. Απλά δεν έχεις καλές πηγές και έχεις μείνει πίσω!!!

    Σοβαρά τώρα, αυτό που έλεγα είναι πως βρισκόμαστε στην καλύτερη εποχή του χρόνου για την αγαπημένη μας συνήθεια, να ξανακούμε δηλαδή τους αγαπημένους μας δίσκους για την τρέχουσα χρονιά. Όχι πως δεν θα ακούσουμε και τίποτα καινούργιο που θα βγει τώρα.

    Για του λόγου το αληθές, στο παιχνιδάκι της ψηφοφορίας που κάναμε πέρσι, #1 είχα έναν δίσκο που κυκλοφόρησε τις τελευταίες εβδομάδες του 2009.

    (λες να βγάλει ο burial δίσκο αρχές δεκέμβρη;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα!

    Δεν είπα ότι είπες αυτό, απλά λέω ότι έχουμε χρόνο ακόμα! :-)

    Βγάλει δε βγάλει ο Burial, έχουμε πολύ πράμα από το οποίο πρέπει να διαλέξουμε φέτος.

    Cheers!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/10/10 1:52 μ.μ.

    Έτσι όπως πάει το πράμα μας βλέπω του χρόνου να κλείνουμε λίστες από τον Αύγουστο. Είναι ο ενθουσιασμός του μουσικόφιλου ή η αγωνία να τελειώσει αυτή η κωλοχρονιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή